Home Новини сучасних технологій В листопаді відбудеться третя презентація від Apple

В листопаді відбудеться третя презентація від Apple

0
В листопаді відбудеться третя презентація від Apple

У вересні на спеціальному, хоча і віртуальному заході, Apple представила розумні годинник Watch Series 6, планшети iPad 8 і iPad Air 4, ще через місяць, вже в жовтні, дебютували iPhone 12 і колонка HomePod mini,. Сьогодні надійшла інформація, що в листопаді відбудеться третя презентація від Apple .

За даними відомого інсайдера Джона Проссера (Jon Prosser), який сам оцінює вірогідність своїх витоків більш ніж в 80%, мітки Apple AirTag вже повністю готові – і Apple чекає тільки слушного часу, для їх анонса.

Нагадаємо, раніше цей інсайдер вже опублікував і рендери, і характеристики міток. Він очікує анонс AirTag разом з iOS 14.3 «ймовірно, в наступному місяці». Тобто, в листопаді.

Нарешті, третій і найочікуванішою новинкою Apple наступної презентації є MacBook, побудований на власних процесорах Apple. Про нього ніяких нових даних немає, але за даними аналітика Bloomberg, прем'єра пристрою відбудеться в листопаді. Новинка отримає 8 і 12-ядерні процесори.

Загалом, листопад може виявитися таким же жарким на новинки Apple, як і вересень, і жовтень. Але в компанії напевно спочатку віддадуть перевагу почекати закінчення президентських виборів в США, і вже потім, виходячи зі складної в громадянському суспільстві ситуації, виберуть дату наступної презентації.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version