Home Новини сучасних технологій Розумна колонка Xiaomi Mi Smart Speaker прямує до Європи

Розумна колонка Xiaomi Mi Smart Speaker прямує до Європи

0
Розумна колонка Xiaomi Mi Smart Speaker прямує до Європи

Минулого місяця Xiaomi представила нову розумну колонку на базі Google Assistant в Індії. Xiaomi Mi Smart Speaker пропонується в цій країні за ціною 48 доларів. За інформацією Winfuture, розумна колонка Xiaomi Mi Smart Speaker прямує до Європи. Дані надали різні магазини, які підтвердили, що в європейському регіоні новинка буде коштувати не більше 60 євро (53 євро в Іспанії і 60 євро в Португалії).

Mi Smart Speaker оснащений динаміком потужністю 12 Вт діагоналлю 2,5 дюйма, якого вистачає для досить великого приміщення. У нього є сенсорні кнопки, включаючи кнопку відключення звуку нагорі, а також два мікрофони для прийому голосових команд на відстані.

Колонка підключається через Wi-Fi 2,4 ГГц і 5 ГГц, а також має Bluetooth 4.2. Ви можете з'єднати два пристрої разом для стереозвуку. Пристрій важить 853 грами і працює тільки від мережі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version