Home Новини сучасних технологій Опубліковано рейтинг найшвидших Android смартфонів

Опубліковано рейтинг найшвидших Android смартфонів

0

Опубліковано рейтинг найшвидших Android смартфонів. Рейтинг AnTuTu за жовтень 2020. Перші два місця в цьому рейтингу посіли Redmi 10X Pro 5G і Redmi 10X 5G.

Команда розробників відомого бенчмарка AnTuTu опублікувала свіжий рейтинг найбільш продуктивних смартфонів середнього класу, які працюють під управлінням операційної системи Android.

Опубліковано рейтинг найшвидших Android смартфонів

Дані збиралися в період з 1 по 31 жовтня цього року. Варто відзначити, що в таблиці вказані середні, а не найвищі результати, при цьому для кожної моделі використовувалися результати щонайменше 1000 тестів.

Перші два місці в цьому рейтингу посіли Redmi 10X Pro 5G і Redmi 10X 5G, які побудовані на базі однокристальної системі Dimensity 820. Слідом ідуть Honor 30, Huawei Nova7 Pro і Huawei Nova7, побудовані на базі Kirin 985.

Honor X10, Honor 30S і Huawei Nova7 SE, які отримали Kirin 820, посідають шосте, сьоме і восьме місця відповідно. Смартфон Redmi K30 5G Speed Version на базі Snapdragon 768G посів дев'яте місце, замикає десятку Oppo Reno4 5G на базі Snapdragon 765G.

Читайте також: Antutu Перевірили Новенькі IPhone 12 Та IPad На “Швидкість”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version