Home Новини сучасних технологій Смартфон OPPO Reno4 виходить на міжнародний ринок

Смартфон OPPO Reno4 виходить на міжнародний ринок

0

Компанія OPPO презентувала свої нові смартфони Reno4 на ринку Китаю ще в червні. Зараз ж, смартфон OPPO Reno4 виходить на міжнародний ринок. А саме, запуск відбувся уже в Таїланді у варіанті 8Гб/128Гб за ціною 385 дол.

Варто відмітити, що глобальні моделі дещо відрізняються від тих, які були запущені в Китаї. Найперше, це процесор, а саме оригінал працює на Snapdragon 765G (5G), тоді як міжнародна версія отримала Snapdragon 720G (4G). Щодо камер, то отримує телефон квадрокамеру на 48Мп + 8Мп + 2Мп + 2Мп. Передня камера отримує датчики на 32Мп + 2Мп.

Інші характеристики будуть такі:
– 6,43-дюймовий екран;
– операційна система ColorOS 7.2 на базі Android 10;
– акумулятор 4015 мАг;
– підтримка швидкої зарядки на 30Вт.

Також певних змін зазнав і корпус, а саме Reno4 (глобальний) отримав пластикову задню панель, тоді як в оригінальній моделі вона була із скла. Відповідно зменшилась і його вага, а саме вона стала 165 г. Щодо кольорових варіантів, то отримати телефон можна в Galactic Blue та Space Black. Стартують продажі з 5 серпня, а зараз телефон доступний для попереднього замовлення.

Рекомендуємо: Відбувся Запуск Realme C15 — Повні Характеристики.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version