Home Новини сучасних технологій Опубліковано список найбільших змін в смартфонах 2021 року

Опубліковано список найбільших змін в смартфонах 2021 року

0

Чомусь багато людей кажуть, що смартфони перестали змінюватись, виробники не вносять ніяких новинок, все стоїть на місці. Саме тому, ми вирішили передивитись нові смартфони і довести протилежне. Бо насправді все змінюється, можливо, не настільки різко, як дехто бажає. Далі ми представимо список найбільших змін в смарфтонах 2021 року.

В телефонах відомих виробників тепер є можливість збільшувати оперативну пам'ять. Робиться це за допомогою віртуальної пам'яті. Це дійсно корисна функція для багатьох користувачів.

Другою новизною є розміри телефонів. Останнім часом телефони лише росли в діаметрі. Але зараз виробники знову починають випускати моделі маленьких розмірів. Хоча, iPhone 12 mini, наприклад, взагалі не користувався популярністю.

Далі поговоримо про смартфони, які складаються. Першими такий телефон випустила компанія Samsung. На той момент це здавалося трохи дивним і всі рахували, що це просто аби здивувати людей. Але телефони такого дизайну почали розкупляти з великою швидкістю. Тому, до Samsung приєдналися і Motorola, i Huawei, i Xiaomi.

Рекомендуємо: Топ 3 найкращі Android – смартфони 2021 року.

Тепер декілька слів про камери. З кожним роком камери на смартфонах вдосконалювали все більше, аж поки в 2019 році стало можливим мати камеру на 108 Мп. Ця особливість була притаманна дорогим телефонам відомих брендів, але в цьому році почали випускати телефони середнього рівня теж з такими ж хорошими камерами.

Динаміки в сучасних телефонах не можуть не радувати теж. Вони стали стереофонічні. І це стосується не лише дорогих моделей. Можна придбати телефон за 200$ і мати стереозвук.

Дуже цікавим оновленням стала рідинна лінза. Її, наприклад, використали в телефоні Xiaomi Mi MIX Fold. Це дуже корисна річ, адже дякуючи такій камері, телефон має макро зйомку і трикратний оптичний зум.

Підекранна камера стала повним ексклюзивом в 2021 році. З'явилась вона вперше в Xiaomi MIX 4, і тут вона дійсно абсолютно непомітна. Щоправда, якість ще треба вдосконалити.

Після прочитання цього списку, стає зрозумілим, що смартфони зовсім не стоять на місці, а постійно стають кращими та багатшими на унікальні функції.

Також нещодавно було названо 3 причини, чому геймерам варто вибирати смартфони на Android 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version