Home Новини сучасних технологій Де використовувати функцію “авіарежим”, окрім літака

Де використовувати функцію “авіарежим”, окрім літака

0

Про режим польоту чули всі, а також всі користувались. В літаку він потрібен для того, щоб всі прибори при польоті працювали без перешкод. Але є ряд ситуацій, коли функція “авіарежим” знадобиться не менше, ніж під час подорожі. Далі ми розповімо, де використовувати функцію “авіарежим”, окрім літака.

Для акумулятора цей режим дуже корисний. По-перше, якщо вам потрібно швидко зарядити телефон, то включайте режим польоту і ви побачите різницю. По-друге, якщо навпаки треба зберегти заряд батареї. Припустимо, ви граєте в гру, на яку не потрібен інтернет, або дивитись щось, що скачане на телефон.

Тоді вам потрібно включити режим "в літаку", і заряд буде зменшуватись набагато повільніше. Мінус в тому, що до вас не додзвоняться. Якщо у вас мало заряду, а ви чекаєте важливе повідомлення або дзвінок, то можна час від часу включати та виключати цей режим. Так заряд буде довше триматись.

Якщо у вас на телефоні став різко повільний інтернет або погано ловить зв'язок, то включивши на декілька хвилин режим польоту, ви ніби перезагрузите телефон і він заново підключиться до мережі. Телефон, після виключення режиму, зможе зловити сигнал іншої вишки і зв'язок покращиться. Роботу Bluetooth, Wi-Fi і NFS теж можна покращити за допомогою авіарежиму.

Загалом, сам телефон працює швидше, коли включений "політ". Тому, якщо вам не потрібен зв'язок і інтернет, включайте його.

Також нещодавно було названо секретні функції відомих смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version