Реклама

Опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла дуже хороша новина. Сьогодні в мережі було опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed. Після таємничого зворотного відліку і деяких витоків, компанія Electronic Arts офіційно анонсувала Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, покращене перевидання гри 2010 року, розробленої Criterion Games. Як повідомляється, розробники оновили деталізацію моделей, додали більше об’єктів у ігровий світ, збільшили дальність промальовування, додали тіні з більш високою роздільною здатністю, зробили поліпшені відео і так далі.

Поряд з базовою грою, яка пропонує високошвидкісні гонки і погоні за участі поліції, перевидання включає в себе всі преміальні порції завантаження контенту: SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack і Porsche Unleashed Pack. Також розробники додали багатоплатформовий мультиплеєр для змагань між власниками різних консолей і ПК.

Всі DLC додають більше шести годин ігрового процесу, а також 30 нових випробувань. Що стосується картинки, розробники оновили деталізацію моделей, додали більше об'єктів у ігровий світ, збільшили дальність промальовування, додали тіні з більш високою роздільною здатністю, поліпшені відео, поліпшений користувацький інтерфейс, відображення, текстури, більше частинок і так далі. Версія для ПК буде підтримувати дозвіл до 4K при 60 кадрах в секунду, а гравці Xbox One X і PlayStation 4 Pro зможуть вибирати між режимами 4K при 30 кадрах в секунду і 1080p при 60 кадрах в секунду. На Nintendo Switch ремастер буде працювати в дозволі до 1080p при 30 кадрах в секунду. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered виходить 6 листопада на ПК (Origin і Steam), Xbox One і PlayStation 4, а 13 листопада - на Nintendo Switch.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні причини, чому Apple iPhone почав працювати повільно

Проблема повільної роботи телефона турбує багатьох користувачів. Бренд Apple славиться якраз малою вірогідністю зменшення продуктивності пристроїв. Не дивлячись на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -