Реклама

Sony випускає Spatial Reality Display для роботи у 3D

Останні Новини

Компанія Sony випускає новаторський дисплей Spatial Reality Display для роботи у форматі 3D. Виконаний дисплей на основі технології світлового поля Eye-Sensing Light Field (ELFD) та для відображення 3D-об’єктів користувачеві не потрібно ні гарнітур, ні VR окулярів.

Spatial Reality Display отримує 15,6-дюймовий РК-дисплей 4K. Даний дисплей використовує високошвидкісний датчик зору та мікрооптичну лінзу. Така система може розділяти екрани для лівого та правого ока, відповідно формується стереозображення. Такий тип дисплею чудово підійде для працівників різних галузів промисловості. Щодо ціни, то дисплей Spatial Reality коштуватиме близько 5000 дол та буде доступний до покупки з листопада цього року.

Рекомендуємо: Huawei підтвердили випуск найдорожчої версії смарт-годинника Watch GT2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Sony показали як правильно використовувати PlayStation 5

Sony показали як правильно використовувати PlayStation 5, так як багато хто не знає, як правильно її встановити. Sony PlayStation 5...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -