Реклама

Співзасновник OnePlus Карл Пей підтверджує свій вихід з компанії

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Співзасновник OnePlus Карл Пей підтверджує свій вихід з компанії. Підтвердив він це сьогодні, у п’ятницю 16 жовтня. 31-річний Пей заявив, що планує трохи відпочити, перш ніж робити наступний крок. “Після майже 7 років роботи в OnePlus я прийняв важке рішення попрощатися”, – написав Пей на форумі OnePlus.

Раніше ми повідомляли, що Пей покидає компанію, щоб розпочати нову справу. Пей, який був співзасновником OnePlus, з 2013 року став публічним обличчям компанії. Протягом багатьох років він відігравав важливу роль у розробці лінійки смартфонів OnePlus, а також в тому, як компанія продавала їх.

«У 2013 році світові не потрібен був інший бренд смартфонів. Але ми бачили, як зробити щось краще, і мріяли все розхитати. Кращі продукти побудован рука об руку з нашими користувачами за більш прийнятними цінами. Швидко перемотуйтеся до сьогоднішнього дня, і OnePlus є сильною компанією, на яку слід зважати, коли справа стосується флагманських смартфонів. І нова лінійка продуктів Nord, цей успіх продовжить і на нових сегментах ринку », - написала Пей у дописі.

Від'їзд Пея відбувся того ж тижня, коли OnePlus випустила свій новий флагманський смартфон, OnePlus 8T.

Причини звільнення Карла Пея

Випуск новин Android Central на початку цього тижня припустив, що Пей покидає фірму, можливо, через нібито "внутрішню боротьбу за владу" між ним та 45-річним Лау. Лау взяв додаткову роль SVP в Oppo. BBK Group володіє OnePlus, Realme, Oppo та Vivo. У OnePlus завжди уникали питання щодо своєї структури власності.

“Я вічно вдячний Піту за те, що він ризикнув у цій справі, не маючи нічого, крім мрії. Довіра, наставництво та товариськість ніколи не забудуться. Дякую за можливість на все життя », - написала Пей.

Пей сказав, що покидає компанію, оскільки OnePlus був його особливим акцентом протягом останніх семи років. “Я ніколи не шкодував, що довірився своїм відчуттям , і цього разу це не інакше. Ці минулі роки OnePlus був моїм особливим акцентом, і всьому іншому довелося відійти на заднє місце. Я з нетерпінням чекаю невеликого відпочинку, щоб провести час з своїми рідними та близькими », - написав він. "А потім слідкуватиму за моїм серцем до майбутнього".

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi готує до релізу першого клона Mi 11

Сьогодні стало відомо, що компанія Xiaomi готує до релізу першого клона Mi 11. За наявними даними, які були отримані...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -