Реклама

Співзасновник OnePlus покидає компанію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що співзасновник OnePlus покидає компанію. Мова йде про Карла Пея. Він та Піт Лау – це два обличчя OnePlus. Вони обидва заснували OnePlus в 2013 році і разом керували компанією як співзасновники та генеральні директори.

Співзасновник OnePlus покидає компанію

Новини про те, як Карл Пей покидає OnePlus, стали великою несподіванкою, оскільки він є більш звичним обличчям, особливо коли мова йде про випуски продуктів, прес-конференції та інтерв’ю на заході.

Натяки на вихід співзасновника вперше з’явилися через Reddit, JonSigur,який поділився внутрішньою запискою, де детально описується керівництво OnePlus. Ім’я Карла Пей не тільки не було в документі, але його також замінила на посаді керівника лінії OnePlus Nord Емілі Дай, яка є генеральним директором OnePlus в Індії. У документі сказано, що пані Лай буде звітувати безпосередньо перед Пітом Лау.

Цю новину підтвердили два джерела. Повідомляється, що OnePlus відмовився коментувати це питання.

Також повідомляється, що Карл Пей починає власну справу. Немає інформації про те, в чому буде задіяна нова компанія. Також залишається з’ясувати, чи буде це нове підприємство пов’язане з BBK Electronics. Ми очікуємо, що найближчими днями чи тижнями з’явиться більше деталей про його нову діяльність та вихід із компанії, яку він заснував.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung буде продавати новий планшет без сканера відбитків пальців

Сьогодні з’явилася інформація, що Samsung буде продавати новий планшет без сканера відбитків пальців на дисплеї. Мова йде про планшет...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -