Реклама

Смартфони OnePlus 7 серії отримують оновлення Android 12 із значним запізненням

Останні Новини

Смартфони OnePlus 7 серії, а саме OnePlus 7, 7 Pro, 7T та 7T Pro, отримують оновлення Android 12. Так, ми не помилились, саме оновлення Android 12, хоча значна частина телефонів уже отримала Android 13. Ще кілька тижнів тому користувачі даних смартфонів почали отримувати бета-версію Android 12, а зараз почали отримувати вже і стабільне оновлення. Користувачі, які не брали участі у бета-тестуванні, також незадовго отримають оновлення.

Читайте також: Розкрито повні технічні характеристики нових навушників OnePlus Buds Pro 2.

Номер збірки оновлення для OnePlus 7 та 7 Pro отримав позначку H.28 , а  для моделей 7T та 7T Pro - F.16. Звісно, дане оновлення отримує і виправлення безпеки, але тут знову все з запізненням, так як стосується воно серпня 2022 року. Досить дивно. Щодо інших оновлень, які приносить Android 12, то це темний трирівневий режим, новий стиль та покращену роботу Smart Battery Engine, оптимізацію кольорової гами, стабілізацію частоти кадрів HyperBoost для ігор та ін.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 якісні смартфони за доступну ціну в 2021 році

З розвитком сучасних технологій та з всіма оновленнями операційних систем, зміна смартфона на більш інноваційний, набуває значної потреби. Але,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -