Реклама

Стали відомі характеристики нового флагмана OnePlus 10T 5G

Останні Новини

OnePlus 10T 5G ще не вийшов у продаж, але про нього вже говорять і називають навіть деякі характеристики. Це буде флагманська модель і ось що вже відомо про неї.

На даний момент телефон знаходиться на стадії розробки. Спеціалісти пробують два процесора: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 і MediaTek Dimensity 9000. Не дивлячись на це, усі рахують, що в продаж по світу він таки поступить із процесором Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Які характеристики має даний чіпсет? Це 8-ми ядерний процесор, серед яких одне дуже потужне ядро Kryo Prime з тактовою частотою 3,2 ГГц, а ще в склад входить модем Snapdragon X65 5G. Операційну систему поставлять OxygenOS на базі Android 12. Оперативної пам'яті буде від 8 до 12 Гб, а от вмонтованої від 128 до 256 Гб. Цього повинно вистачити на усі задачі та програми. Тепер трохи про дисплей. Стоятиме AMOLED-екран розміром 6,7 дюйма із частотою оновлення 120 Гц та підтримкою якості FHD+. На задній панелі буде потрійна камера. Основна на 50 Мп, і додаткові на 16 та 2 Мп. Фронтальна камера на 32 Мп. Ну і останнє, що відомо із характеристик - акумулятор. Він тут буде ємністю 4800 мАч та з підтримкою зарядки на 150 Вт.

Цікаво: OnePlus 10 Pro: крутий флагманський смартфон чи чергове розчарування?

Смартфон OnePlus 10T 5G ще не вийшов у продаж та навіть не було анонсу. Всі ці дані приблизні та можуть змінитись після офіційної презентації, яка запланована на другу половину 2022 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

4 признаки, что ваш Android – смартфон имеет скрытое вредоносное программное обеспечение

Стаття доступна українською...Вредоносное программное обеспечение чрезвычайно трудно обнаружить на своем смартфоне, особенно тогда, когда оно просто собирает о вас...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -