Реклама

Чи пропаде роз’єм Lightning із iPhone в майбутніх моделях?

Останні Новини

Нещодавно стало відомо, що Європейський Союз вирішив прийняти закон про перехід усіх пристроїв середніх та малих розмірів на єдиний стандарт – роз’єм USB Typ-C. Це стосується абсолютно усіх виробників та зроблене з метою економії та зменшення електро відходів. Багатьом брендам це не стане проблемою, адже виробники по трохи і так переходять на нові стандарти. Але от що ж буде із пристроями Apple, які мають свій особливий роз’єм Lightning?

Спочатку, після появи такої інформації про зміну стандарту, багато інсайдерів заявляло, що компанія Apple остаточно відмовиться від Lightning в 2024 році і станеться це якраз на лінійці iPhone 15. На даний момент цю інформацію спростували і заявили, що 15 лінійка від Apple буде мати два роз'єми: Lightning та USB Typ-C. Яким чином це реалізується? Все дуже просто. Телефони iPhone 15 та iPhone 15 Max будуть мати роз'єм Lightning, а вже iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max - USB Typ-C. Не може компанія просто взяти і відмовитись від свого особливого роз'єму. А от лінійка iPhone 16 буде вже вся із USB Typ-C, або ж, можливо, виробник взагалі відмовиться від будь-якого типу роз'ємів і перейде повністю на безпровідну зарядку. Це також один із варіантів.

Цікаво: 12 прихованих функцій iMessage для iPhone, про які ви, ймовірно, не знали

Така ж сама ситуація із дисплеями телефонів від Apple, які мають вийти вже цієї осені. iPhone 14 та iPhone 14 Max буде мати такий самий екран як і в попередніх лінійках, із місцем зверху під камеру. А от iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max вже буде відрізнятись, але деталі усі побачать згодом, після виходу телефонів у продаж.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemydrivers
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft випустили велике оновлення для Skype

Компанія Microsoft випустили велике оновлення для Skype версії 8.67. Воно принесло кілька нових функцій, в тому числі Together Mode...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -