Реклама

Чи пропаде роз’єм Lightning із iPhone в майбутніх моделях?

Останні Новини

Нещодавно стало відомо, що Європейський Союз вирішив прийняти закон про перехід усіх пристроїв середніх та малих розмірів на єдиний стандарт – роз’єм USB Typ-C. Це стосується абсолютно усіх виробників та зроблене з метою економії та зменшення електро відходів. Багатьом брендам це не стане проблемою, адже виробники по трохи і так переходять на нові стандарти. Але от що ж буде із пристроями Apple, які мають свій особливий роз’єм Lightning?

Спочатку, після появи такої інформації про зміну стандарту, багато інсайдерів заявляло, що компанія Apple остаточно відмовиться від Lightning в 2024 році і станеться це якраз на лінійці iPhone 15. На даний момент цю інформацію спростували і заявили, що 15 лінійка від Apple буде мати два роз'єми: Lightning та USB Typ-C. Яким чином це реалізується? Все дуже просто. Телефони iPhone 15 та iPhone 15 Max будуть мати роз'єм Lightning, а вже iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max - USB Typ-C. Не може компанія просто взяти і відмовитись від свого особливого роз'єму. А от лінійка iPhone 16 буде вже вся із USB Typ-C, або ж, можливо, виробник взагалі відмовиться від будь-якого типу роз'ємів і перейде повністю на безпровідну зарядку. Це також один із варіантів.

Цікаво: 12 прихованих функцій iMessage для iPhone, про які ви, ймовірно, не знали

Така ж сама ситуація із дисплеями телефонів від Apple, які мають вийти вже цієї осені. iPhone 14 та iPhone 14 Max буде мати такий самий екран як і в попередніх лінійках, із місцем зверху під камеру. А от iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max вже буде відрізнятись, але деталі усі побачать згодом, після виходу телефонів у продаж.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemydrivers
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причину, чому секретний код CVV друкують прямо на банківській карті

Практично всі користувачі банківських карток звертали увагу на те, яка інформація на ній надрукована. Найперше, що кидається в очі,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -