Реклама

Apple більше не будуть продавати “Beats by Dre”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple більше не будуть продавати “Beats by Dre” зі свого веб-сайту. Напередодні події презентації у вівторок, готуючись випустити нові дешеві навушники HomePod та AirPods Studio, вони забрали з магазину товари від “Beats by Dre”.

Як зазначає Apple Terminal, цільову сторінку продуктів Beats більше не можна знайти на веб-сайті Apple. Wayback Machine має знімок сторінки в оригінальній формі від 2 жовтня, тоді як найновіший знімок від 9 жовтня показує сторінку як недоступну, припускаючи, що Apple видалила її десь між цими двома датами.

Apple більше не будуть продавати "Beats by Dre"

Протягом останніх кількох тижнів спостерігалося поступове видалення всіх посилань на веб-сайт підтримки Beats зі власних сторінок підтримки Apple. Apple також тихо скасувала утиліту Beats Updater, яка дозволяє користувачам оновлювати мікропрограму своїх навушників та динаміків Beats Wireless.

Apple все ще продає продукцію фірми Beats у розділі навушників та колонок свого Інтернет-магазину. Однак на початку цього місяця Bloomberg повідомляв, що Apple більше не продає навушники та бездротові колонки від таких компаній, як Sonos, Bose та Logitech. Apple зробила щось подібне раніше, виключивши запаси фітнес-трекерів напередодні запуску Apple Watch.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Google оштрафована на 2,8 мільярда доларів

Стало відомо, що компанія Google оштрафована на 2,8 мільярда доларів за порушення антимонопольних правил. Ще у 2017 році, Європейською...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -