Реклама

Опубліковано зображення навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

Останні Новини

Протягом останніх тижнів, нові навушнки Xiaomi Mi Air 2 Pro у всіх на слуху. Ми уже отримували інформацію про їх специфікацію та відео бутонів. Зараз, Digital Chat Station було опубліковано зображення очікуваних навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro.

Щодо характеристик, то бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2 Pro отримають 12-міліметрові драйвери та вибір аудіокодеків aptX Adaptive та LHDC V3. Шумопоглинання буде зменшено до 35 дБ, а також буде присутній «прозорий» режим.

Зарядний кейс отримує акумулятор на 500 мАг, зарядка відбувається через порт USB-C. Буде тут і підтримка бездротовї зарядки. Ємність акумуляторів кожного бутона становить 55 мАг, що повинно забезпечити до 7 годин роботи + з кейсом до 28 годин. Щодо ціни, то вона очікується на рівні 90-105 дол. Анонс навушників повинен відбутись завтра, тобто 13 жовтня 2020 року.

Джерело

Рекомендуємо: DxOMark назвали один з найкращих смартфонів для селфі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо процесори, які найбільше підходять для Android-телефонів

Усі, хто цікавиться технікою, знають, що найважливіша складова смартфона - це процесор. При покупці, саме на нього потрібно звертати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -