Реклама

Нові потужні ігрові смартфони Xiaomi Black Shark 5 та 5 Pro вже можна придбати по всьому світу

Останні Новини

Xiaomi вирішили недавно вразити своїх користувачів смартфонами, які ідеально підійдуть для ігор. Це потужні пристрої із якісними процесорами, додатковими клавішами, аудіосистемою та покращено системою охолодження. Якщо ви захочете знайти аналог на ринку, то навряд чи вийде так просто це зробити. Новинки виходять на глобальному ринку під назвами Black Shark 5 і Black Shark 5 Pro. Що являють собою ці моделі та як відрізняються?

Для початку поговоримо про процесор, бо він грає найголовнішу майже роль у геймерських телефонах. В стандартній версії - Black Shark 5 буде стояти минулорічний Snapdragon 870, а от версія Pro вже отримала найновіший і надпотужний чіпсет - Snapdragon 8 Gen 1. В моделі Pro вирішили встановити аж 16 Гб оперативної пам'яті та 256 Гб внутрішньої. Що стосується Black Shark 5, то тут оперативна пам'ять буде від 8 до 12 Гб, а внутрішня від 128 до 256 Гб. Це дуже хороші цифри.

Цікаво: Redmi Note 11. Який смартфон найкраще купити в 2022 році з цієї лінійки?

Далі поговоримо про перегрів. Геймери як ніхто знають, що перегрів погано впливає на пристрої загалом, саме любителі ігор на смартфоні часто стикаються із проблемою тротлінгу в процесорі в результаті сильного нагріву. Так от компанія вирішила забезпечити користувачів надсучасною та надпотужною системою охолодження, яка навіть при найбільших нагрузках не дасть телефону сильно нагрітись. Подвійна система охолодження використовує теплові трби, а найбільшою перевагою є те, що сам процесор, акумулятор та 5G антенка напряму з'єднана із пластиною охолодження. Це збільшує тепловіддачу та зменшує ризик перегріву.

Ще однією цікавою функцією для геймерів і не тільки є додаткові клавіши. Вони слугують для того, щоб під час гри можна було використовувати не лише екранне управління. Цікаво, що користувач може сам встановлювати за що відповідають клавіши, і це стосується не лише гри. Самі кнопки не виступають в корпусі, вилазять вони після натискання спеціальної клавіши на смартфоні.

Тепер про батарею. Вона грає не меншу роль у ігрових смартфонах, адже саме ігри забирають багато заряду акумулятора. Розробники постаивили в новинки акумулятор ємністю 4500 мАч та швидкісну зарядку на 120 Вт. Дякуючи цьому, смартфон можна повністю зарядити за 15 хв. Окрім цього пристрій підтримує пряме живлення, що особливо корисно під час гри.

Що стосується дисплея, то в обох новинках вони однакові. Розмір 6,67 дюйма, OLED-екран із частотою оновлення 144 Гц та підтримкою FullHD+. Камера потрійна і там, і там. Присутній модуль NFC і сканер відбитків пальців. Він знаходиться на клавіші живлення.

Варто знати: Стали відомі деталі про новий планшет Pad 6 від бренду Xiaomi

Ціна більш-менш доступна як для такого рівня смартфону. Стандартна версія Black Shark 5 коштує від 549 доларів, а версія Pro вже стартує від 799 і до 999 доларів. Нагадаємо, що пристрої можна купити майже на усіх ринках світу. Початок продажу вже відбувся, тому фанати даного виробника можуть сміливо йти в магазини за смартфоном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lifecell запустил большое количество новых тарифных планов с бешеными скидками

Стаття доступна українською...С 19 мая 2021, стали доступны новые тарифы для бизнеса от lifecell со скидками от 50% стоимости...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -