Реклама

Розповідаємо, як запланувати публікацію у Facebook

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви створили публікацію, але хочете опублікувати її в майбутньому, ви можете запланувати публікацію за допомогою параметрів планування Facebook. Подивіться, як це зробити на комп’ютері та мобільному.

Чи можете ви запланувати публікацію у Facebook?

У Facebook ви можете планувати публікації лише для своїх груп і сторінок. Ви ще не можете планувати публікації в особистому кабінеті.

На вашій сторінці у Facebook адміністратори та модератори можуть планувати та редагувати заплановані публікації. У групах знову ж таки адміністратори та модератори можуть керувати майбутніми публікаціями.

Пізніше, якщо ви виявите, що вам потрібно відредагувати або видалити запланований допис , ви також можете це зробити.

Цікаво: Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter.

Заплануйте публікацію на сторінці у Facebook

Щоб опублікувати публікацію на своїй сторінці в майбутньому, скористайтеся веб-сайтом Facebook на комп’ютері або програмою Meta Business Suite на своєму мобільному. Нижче ми пояснимо, як використовувати ці методи.

Публікуйте майбутні публікації на робочому столі

Щоб запустити процес на робочому столі, спочатку запустіть улюблений браузер і відкрийте Facebook . На лівій бічній панелі сайту виберіть «Сторінки» та виберіть свою сторінку .

На екрані сторінки на лівій бічній панелі натисніть «Інструменти для публікації».

Натисніть «Створити допис», щоб створити публікацію, яку ви плануєте на своїй сторінці.

У вікні «Створити допис», що відкриється, напишіть вміст своєї публікації. Потім натисніть «Поділитися зараз» і виберіть «Розклад».

У вікні «Розклад публікації» виберіть дату та час, коли ви хочете, щоб ваша публікація була опублікована. Потім збережіть зміни, натиснувши «Запланувати» внизу.

Повернувшись у вікно «Створити допис», натисніть «Запланувати допис».

І це все. Тепер Facebook автоматично опублікує вашу публікацію на вашій сторінці у вказану дату та час. Ніякої взаємодії з вашого боку не буде потрібно.

Якщо ви хочете відредагувати або видалити заплановані дописи, натисніть «Заплановані публікації» на сторінці «Інструменти для публікації».

Цікаво: Facebook Business: що це таке і як користуватися менеджером?.

Заплановані публікації на мобільних пристроях

Щоб запланувати публікацію зі свого телефону iPhone , iPad або Android , спершу завантажте безкоштовну програму Meta Business Suite на свій телефон. Потім запустіть програму та увійдіть у свій обліковий запис Facebook.

На нижній панелі програми Meta Business Suite торкніться «+» (плюс) і виберіть «Опублікувати».

На сторінці «Нова публікація» вгорі виберіть сторінку, на якій хочете запланувати публікацію. Потім напишіть свій пост, як зазвичай.

Після того, як ви закінчите писати допис, у верхньому правому куті натисніть «Далі».

На сторінці «Перегляд» виберіть опцію «Запланувати на потім».

У підказці «Запланувати публікацію» виберіть дату та час, коли ваша публікація має бути опублікована. Потім натисніть «Розклад».

Повернувшись на сторінку «Огляд», у верхньому правому куті торкніться «Розклад».

Ваша публікація була успішно запланована та буде опублікована у вказану дату та час. Ви готові?

Якщо ви хочете переглянути свої заплановані публікації, у програмі Meta Business Suite торкніться Публікації > Опубліковано > Заплановано.

Цікаво: Соціальна мережа Facebook зазнає блокування зі сторони Росії.

Заплануйте публікацію в групі Facebook

Щоб пізніше опублікувати публікацію у своїх групах Facebook, ви можете використовувати веб-сайт Facebook на своєму комп’ютері або додаток Facebook на своєму мобільному. Подивіться, як це зробити.

Опублікуйте публікацію пізніше на комп’ютері

На робочому столі запустіть веб-браузер і відкрийте Facebook . На лівій бічній панелі виберіть «Групи» та виберіть свою групу.

На сторінці групи натисніть «Написати щось», щоб створити новий пост.

У вікні «Створити допис» введіть вміст своєї публікації. Потім у нижньому правому куті вікна натисніть «Запланувати публікацію» (значок календаря).

Ви побачите вікно «Запланувати допис». Тут виберіть дату та час, коли ваша публікація буде опублікована. Потім натисніть «Розклад».

Ваша публікація в групі Facebook була успішно запланована.

Щоб переглянути заплановані публікації, виберіть «Заплановані публікації» на лівій бічній панелі сторінки групи.

Цікаво: Названо основні причини, чому краще не користуватися Facebook Messenger.

Опублікуйте допис пізніше на мобільному пристрої

Щоб запланувати групові публікації зі свого мобільного телефону, спочатку запустіть програму Facebook на своєму мобільному.

У Facebook торкніться трьох горизонтальних ліній. На iPhone та iPad ви побачите ці рядки в нижньому правому куті. На Android ці рядки знаходяться у верхньому правому куті.

Торкніться «Групи» та виберіть групу, у якій хочете запланувати публікацію.

На сторінці групи натисніть «Написати щось», щоб створити новий пост. Потім на наступній сторінці напишіть свій пост, як зазвичай.

Коли ваша публікація буде написана, під своїм іменем угорі натисніть «Розклад».

Унизу екрана телефону ви побачите меню «Запланувати публікацію». У цьому меню ввімкніть опцію «Опублікувати свою публікацію на майбутні дату та час». Потім вкажіть дату та час, коли ваша публікація буде опублікована.

Повернувшись на сторінку публікацій, завершіть планування публікацій, натиснувши опцію «Розклад».

Щоб переглянути всі заплановані публікації у вашій групі, на сторінці групи торкніться значка щита, а потім «Заплановані публікації».

І таким чином ви гарантуєте, що ваш вміст буде опубліковано в запланований час без затримок. 

Цікаво: Чим може загрожувати зупинка роботи месенджерів та соціальних мереж?.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Кошик із видаленими файлами. Чи існує такий на смартфонах?

Мабуть всі користуються Корзиною на комп'ютері. Це дуже зручно, адже можна в будь-який момент відновити видалені документи, файли. Така...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -