Реклама

Українцям не рекомендується купляти смартфони Apple iPhone 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно компанія Apple представила свої нові флагманські смартфони iPhone 12, але выд цього, популярність iPhone 11 не зменшилася. Нова серія iPhone 12 починається з 25 тис грн, в той час як iPhone 11 продається від 19 тис грн. До чого ми це ведемо? До того, що українцям не рекомендується купляти смартфони Apple iPhone 11 і на це є декілька причин.

Основні причини, щоб не купляти iPhone 11

1) Підтримка 5G: Коли ви купуєте смартфон приблизно за $ 700, ви очікуєте, що це буде підтвердженням у майбутньому. Мережеве підключення є ключовою функцією смартфонів, і моделі iPhone 11 не мають останньої підтримки мережі 5G. Незважаючи на те, що розгортання мережі 5G тільки розпочалося у всьому світі, протягом наступних 12 місяців ви побачите все більше і більше мережевих операторів, що пропонують послуги 5G. Якщо ви придбаєте ці смартфони зараз, то будете осторонь від інноваційного 5G.

2) Розширені функції AR:  Apple працює над вдосконаленими функціями AR для iPhone. Щоб зробити iPhone Pro сумісним з цими майбутніми функціями AR, Apple включила в них новий чіп U1, який використовує технологію Ultra Wideband для просторової обізнаності. Нинішні моделі iPhone 11 можуть бути не повністю сумісними з усіма функціями AR, які компанія Apple може показати вже цього року.

3) Відсутність функцій Pro:  брендування Apple Pro для цих нових iPhone не виправдане. Незважаючи на те, що нова серія iPhone 11 Pro оснащена покращеною роботою камери та акумулятора, немає жодної функції, яка б виділяла ці нові iPhone на тлі інших флагманських смартфонів. Наприклад, серія Samsung Galaxy Note 10 має підтримку стилуса. HUAWEI P30 Pro оснащений 50-кратним збільшенням. Ви не можете сказати жодної унікальної функції, яка дозволить виділити ці нові iPhone.

4) Великий виріз та застарілий дизайн:  Нова серія iPhone 11 Pro поставляється з величезним вирізом і має той самий дизайн, що і його попередник. Цей дизайн виглядає застарілим у порівнянні з Samsung Galaxy Note 10 серії, OnePlus 7 Pro та кількома іншими флагманськими пристроями. Ще приблизно через рік ваш телефон буде виглядати серйозно застарілим.

5) Немає USB-C:  Поки вся галузь рухається до стандарту USB-C, ви все ще застрягли в lightning в новій серії iPhone 11 Pro. У найближчі місяці зарядні пристрої та аксесуари USB-C ви знайдете скрізь, вам потрібно буде постійно носити ключ із своїм iPhone 11 Pro.

6) Реліз нового флагмана iPhone 12: Як ми писали вище, в кінці минулого року, компанія Apple представила свої нові iPhone. Відповідно це ще одна причина, щоб не купляти iPhone 11. Також варто врахувати різницю в ціні, яка складає лише 6 тис грн. Якщо ви істинний фанат Apple, то така різниця не буде проблемою для покупки нового смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явилися перші проблеми в навушниках Apple AirPods Max

Нові бездротові накладні навушники Apple AirPods Max, які пропонуються за ціною більше 24 000 грн, звичайно, ж привернули увагу....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -