Home Новини сучасних технологій Опубліковано якісні зображення смартфона Oppo Reno5 5G

Опубліковано якісні зображення смартфона Oppo Reno5 5G

0

Сьогодні було опубліковано якісні зображення смартфона Oppo Reno 5. Зображеннями поділився інформатор Digital Chat Station. На зображеннях показані три моделі. 

Опубліковано якісні зображення смартфона Oppo Reno5 5G

Ми вважаємо, що це три Oppo Reno5 5G , Reno5 Pro 5G та Reno5 Pro + 5G, відповідно. Oppo Reno5 5G буде оснащений Snapdragon 765G (інші дві використовуватимуть Dimensity 1000+ та Snapdragon 865).

З того, що ми бачили на фотографіях TENAA, це буде Reno5 5G, який має плоский екран (6,43-дюймова OLED-панель). Крім того, акумулятор на 4300 мАг підтримуватиме швидку зарядку потужністю 65 Вт .

Інший випускник, Sanyi Life , опублікував фотографію зворотньої сторони Reno5 5G, на якій показана схема чотирьох камер, схожа на Reno4. Цей масив буде складатися з 64 + 8 + 2 + 2 мегапіксельних камер. Напис "Reno Glow" означає, що задня панель буде мати матовим покриттям.

Окрім переходу на чіпсет Dimensity 1000+ , версія Pro збільшить розмір екрану до 6,55 ”, а основну камеру оновлять до 64 Мп .

Очікується, що Oppo представить серію Reno5 пізніше цього місяця.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version