Home Новини сучасних технологій Apple буде віддавати всі гроші від продажу червоних пристроїв на пожертвування

Apple буде віддавати всі гроші від продажу червоних пристроїв на пожертвування

0
Apple буде віддавати всі гроші від продажу червоних пристроїв на пожертвування

Сьогодні надійшла цікава інформація. Як повідомляється, компанія Apple буде віддавати всі гроші від продажу червоних пристроїв на пожертвування.

Компанія офіційно оголосила, що виручка від продажу всіх пристроїв лінійки PRODUCT (RED) будуть передаватися до Глобального фонду допомоги в боротьбі з пандемією. Пожертвування буде діяти до 30 червня 2021 року.

Зазвичай виручка від лінійки Apple PRODUCT (RED) йде на боротьбу з ВІЛ / СНІДом. Однак тепер компанія тимчасово перенаправить ці кошти на допомогу в боротьбі з COVID-19. Звичайно, програма боротьби з ВІЛ / СНІДом продовжиться в майбутньому. Ця інформація вперше з’явилася на японському офіційному сайті. Пізніше це було підтверджено на сайті Apple в США та інших країнах світу.
Ще в квітні Apple запланувала виділити частину відповідної виручки від продуктів PRODUCT (RED) на допомогу в зв’язку з COVID-19. Однак з сьогоднішнього на боротьбу з COVID-19 будуть спрямовані 100% виручки цієї лінійки.

За 14 років нашого партнерства з (RED) ми отримали майже 250 мільйонів доларів пожертвувань на фінансування програм лікування ВІЛ / СНІДу. В даний час до 30 червня Apple працює з (RED), щоб перенаправити 100% виручки від пристроїв (PRODUCT) RED в службу реагування Глобального фонду COVID-19. Це забезпечить критично важливу підтримку системам охорони здоров'я, яким найбільш загрожує спалах хвороби, і, в свою чергу, допоможе зберегти рятуючі життя програми по боротьбі з ВІЛ / СНІДом в країнах Африки на південь від Сахари.

Apple


У цю лінійку входять недавно випущений iPhone 12 і решта поточної лінійки iPhone. Вона також включає в себе Apple Watch, браслети, чохли для iPad, навушники Beats і багато іншого.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version