Home Новини сучасних технологій Основні поради для безпечного користування TikTok дітьми

Основні поради для безпечного користування TikTok дітьми

0

Важко уявити сучасне життя без соціальних мереж. Якщо дорослі інколи в них сидять, то діти постійно. Там їх друзі, спілкування, новини, фото та інше. Заборонити користуватись не можна, а от зробити це користування безпечним потрібно. Далі ми розповімо як.

Для користувачів, які не досягли повноліття в ТікТок є спеціальні налаштування. Їх можна побачити, якщо вік в профілі вказаний вірний. Проконтролюйте цей момент. Важливо, до 13 років взагалі не можна пройти реєстрацію в цій соцмережі.

Розкажіть самій дитині про правила безпеки. Скажіть, що не можна конфіденційну інформацію про себе, місце прожиття та інше писати в профілі. Також в налаштуваннях можна вибрати хто зможе надсилати повідомлення дитині, які відео не можна скачати та скільки часу дитині можна проводити в сутки в соціальній мережі. Все це є в пункті "Цифрове благополуччя".

Якщо ви хочете ще більше контролювати дитину, то можна в налаштуваннях обмежити деякі відео, користувачів і інше. Але пам'ятайте, повідомлення ви прочитати не зможете і не потрібно це робити. Все це можна зробити в "сімейних налаштуваннях ".

Також незодавно було названо причини, через які люди залежні від TikTok.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version