Home Новини сучасних технологій Розкрито причину популярності смартфона POCO X3 Pro

Розкрито причину популярності смартфона POCO X3 Pro

0

Смартфон POCO X3 Pro купують люди масово з моменту його виходу в світ. Недаремно він отримав таке визнання, адже має низьку ціну (в районі 8 000 грн), а характеристики кращі, ніж у інших телефонів за вищу ціну. Що ж цінного ховається в його параметрах? Читайте далі.

Перше і саме головне, це продуктивність телефона, і вона тут на висоті. Процесор Qualcomm Snapdragon 860 на 8 ядер. Він набрав величезну кількість балів на тестуванні. Його потужності вистачить на будь-яку функцію та додаток.

Забігаючи наперед, відмітимо, що пам'яті буде вам, можливо, навіть забагато. Адже, телефон має або 6 Гб/128 Гб (оперативна/внутрішня), або 8 Гб/256 Гб. Це чудовий об'єм за такі гроші.

Любителі фотографувати зараз дуже зрадіють. Камера основна в смартфоні 48 Мп, також є допоміжні: ширококутна на 8 Мп, макрозйомка на 2 Мп та сенсор глибини 2 Мп. Фронтальна камера на 20 Мп. Відео знімається також у трьох режимах: 4k - 30 кадрів/с., HD - 30 кадрів/с., FullHD - 60 кадрів/с.

Цікаво: Названо актуальні мінуси та недоліки смартфонів Xiaomi в 2021 році.

Батарея в смартфоні теж нікого не засмутить. Заряджається вона десь за годину повністю, а ємність її 5160 мАч. Вистачить надовго, навіть враховуючи, що екран достатньо забирає заряду.

Далі про дисплей. Розмір його 6,67 дюйма. Частота оновлення аж 120 Гц, мало де таке можна зустріти. Це сприяє комфортній роботі за телефоном. Сенсор на 240 Гц абсолютно не повільний. Тобто, ви натискаєте і телефон відразу реагує.

Звук в телефоні першокласний. Все це завдяки наявності двох динаміків. Ви зможете це оцінити при прослуховуванні музики. Навушники можна використовувати звичайні провідні та безпровідні.

Ця характеристика, можливо, не дуже здивує, але в смартфоні є NFS, тобто оплата через телефон. Це дуже зручно, тому багато користувачів не купують телефон без такої функції.

Приємним бонусом є комплектація телефону. В наборі ви знайдете чохол та плівку на екран. Також в телефоні є ІЧ-порт для управління приборами вдома.

Також нещодавно стало відомо, що суббренд Xiaomi випустив ультрабюджетний смартфон за 2800 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version