Home Новини сучасних технологій Суббренд Xiaomi випустив ультрабюджетний смартфон за 2800 грн

Суббренд Xiaomi випустив ультрабюджетний смартфон за 2800 грн

0

Новини про смартфони Xiaomi та суббренди виходять практично кожного дня. Для прикладу, вчора ми повідомляли про новий смартфон Xiaomi Mi 11 Lite NE. Сьогодні ж стало відомо, що суббренд Xiaomi випустив ультрабюджетний смартфон за 2800 грн і називається він POCO C31. Давайте детальніше про його характеристики.

Враховуючи те, що це бюджетний смартфон, то й характеристики в нього відповідні, але не варто думати, що він неймовірно слабкий, оскільки це не так. POCO C31 отримав традиційно великий 6,53 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю HD+ та співвідношенням сторін 20:9.

Стосовно начинки смартфона, то POCO C31 працює на процесорі MediaTek Helio G35 в парі з 3 / 4 Гб оперативної та 32 / 64 Гб внутрішньої пам'яті. В даному випадку радує те, що POCO відмовилися від мінімальних 2 Гб оперативної пам'яті в сторону 3 Гб, оскільки зараз це вже не актуально. Також варто нагадати, що смартфон отримав потрійний лоток для SIM-карт і картки microSD, тобто внутрішню пам'ять можна розширити до 512 Гб.

Стосовно камер, то тут все цілком очікувано і чогось неймовірного не варто очікувати, оскільки C31 оснащений потрійною камерою з основною 13 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп і фронтальною 5 Мп.

Автономність смартфона також на традиційному для Xiaomi рівні, оскільки C31 отримав акумулятор 5000 мАг з підтримкою зарядки потужністю 10 Вт, але тільки через роз'єм microUSB. Також в смартфоні присутній стандартний роз'єм для гарнітури, що порадує шанувальників музики через дріт. Працює смартфон під управлінням фірмового лаунчера POCO на MIUI 12 (Android 10), але без вмонтованої реклами.

Тепер стосовно цін на смартфон. POCO C31 був представлений на індійському ринку і найближчим часом відбудеться глобальний реліз. Якщо дивитися на індійські ціни, то за версію 3 / 32 Гб прийдеться віддати близько 2800 грн, а за версію 4 / 64 Гб близько 2999 грн.

Також нещодавно було названо найдоступніший 5G-смартфон Xiaomi, який отримав все необхідне.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version