Home Новини сучасних технологій Названо найдоступніший 5G-смартфон Xiaomi, який отримав все необхідне

Названо найдоступніший 5G-смартфон Xiaomi, який отримав все необхідне

0

Компанія Xiaomi пропонує неймовірну кількість смартфонів під різні смаки, потреби та бюджет, намагаючись задовільнити потреби практично будь-якого потенційного клієнта. Зараз же ми приділимо увагу конкретно одному смартфону, який показує себе тільки з найкращої сторони. Відповідно, зараз буде названо найдоступніший 5G-смартфон Xiaomi, який отримав все необхідне.

Зараз мова піде про смартфон від компанії POCO, яка вважається незалежною від Xiaomi, але будемо відвертими, вони й далі використовують фірмову оболонку MIUI 12, хоча й із своїм лаунчером. Окрім цього, комплект поставки також відбувається через компанію Xiaomi.

Повертаємося до смартфона. Найдоступнішим 5G-смартфоном став POCO M3 Pro, який отримав цікавий дизайн, сильні характеристики, ну і підтримку 5G, хоча для України це ще не така й перевага. Зараз пройдемся по характеристиках.
POCO M3 Pro отримав 6,5 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2400х1080 та частотою оновлення 90 Гц, що цілком добре для смартфона цього рівня. Окрім цього, він працює від потужного процесора Dimensity 700 MediaTek в парі з 4/64 і 6/128 Гб пам'яті, чого буде достатньо для більшості користувачів. В рейтингу Antutu цей процесор набирає понад 300 000 балів, що справді непоганий результат.

Стосовно фотоможливостей смартфона, то він отримав стандартний, для свого сегменту, набір камер, а саме потрійну з основною 48 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп та фронтальною 8 Мп. Не можна сказати, що це найкращі камери, але фото будуть виходити нормальної якості (при хорошому освітленні).

Автономність POCO M3 Pro на стандартному рівні, як для Xiaomi та суббрендів, оскільки живиться він від акумулятора 5000 мАг, чого вистачить на півтора або ж 2 дня автономної роботи. Недоліком тут можна назвати те, що смартфон прийдеться довго заряджати - близько 2-х годин.

Окрім цього, цей смартфон отримав всі необхідні бездротові технології та інші стандартні технології, а саме NFC, 5G, Wi-Fi 5, FM-радіо, Bluetooth 5.1 та сканер відбитків.

Даний смартфон пропонують багато інтернет-магазинів, як українських, так і закордонних. Все залежить від того, чи готові ви на нього зачекати, якщо так, то наступні магазини пропонують POCO M3 Pro за адекватною ціною.

Також нещодавно було названо причини такої популярності смартфона POCO X3 Pro серед українців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version