Home Новини сучасних технологій Названо найкращі Android-смартфони на сьогоднішній день

Названо найкращі Android-смартфони на сьогоднішній день

0

Ринок Android-смартфонів настільки різноманітний, що при виборі майбутнього смартфона можна просто загубитися серед них і сильно помилитися з покупкою. Щоб уникнути такої неприємності і не викинути гроші “на вітер”, рекомендуємо ознайомитися з нашою підбіркою, в якій буде названо найкращі Android-смартфони на сьогоднішній день.

№5. Samsung Galaxy S21 Ultra

На п'ятому місці розмістився останній флагманський смартфон компанії Samsung - Galaxy S21 Ultra. Цей смартфон вийшов досить цікавим саме через свіжий дизайн камер, підтримку стилуса та дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Також варто відмітити ще й 2K розширення дисплея та процесор Snapdragon 888 (для ринку США). Пристрій в цілому дорогий, тому більше підійде тим, хто вважає себе шанувальником бренду та флагманських смартфонів. Коштує Samsung Galaxy S21 Ultra близько 34 000 грн.

№4. OnePlus 9 Pro

Ще один флагманський смартфон, але на цей раз від компанії OnePlus. Даний пристрій також отримав флагманський процесор (Snapdragon 888) на всіх ринках збуту, потужну квадрокамеру 48 Мп + 50 Мп + 8 Мп + 2 МП, розширення екрану 2K та оболонку OxygenOS. Коштує OnePlus 9 Pro близько 31 000 грн.

№3. Xiaomi Mi 11 Ultra

Без смартфона Xiaomi в цьому рейтингу не обійтися, тим більше, коли мова йде про останній флагманський смартфон Mi 11 Ultra. Даний смартфон також працює від процесора Snapdragon 888, отримав захист від вологи IP68, цікавий додатковий дисплей на звороті, оснащений найкращими камерами та багато чим іншим, але цікавим. Коштує Xiaomi Mi 11 Ultra також не мало (38 000 грн), але він того вартий.

№2. ASUS Zenfone 8

Наступним представником в нашому рейтингу став смартфон ASUS Zenfone 8. Компанія Asus завжди робить пристрої, які варті уваги, тому Zenfone 8 не є виключенням. Даний пристрій також отримав флагманський процесор Snapdragon 888, компактний дисплей (5,9-дюйма), частоту оновлення 120 Гц та справді хорошу подвійну камеру (64 Мп + 12 Мп). Ціна ASUS Zenfone 8 близько 18 000 грн.

№1. Sony Xperia 1 III

Коронне місце посідає смартфон від компанії Sony - Xperia 1 III. Купуючи цей смартфон, ви отримуєте все найкраще, що зараз тільки є і трошки більше. Sony Xperia 1 III отримав великий 6,5 - дюймовий дисплей з розширенням 2K та частотою оновлення 120 Гц. Також він працює від флагманського процесора Snapdragon 888, оснащений потужною квадрокамерою, швидкою зарядкою 30 Вт та багато іншого, справді вартого такої високої ціни.

В даний рейтинг ми включили найкращі та найпотужніші смартфони, які тільки можна придбати зараз і які будуть вам справно працювати ще декілька років. Вартість цього монстра 47 000 грн.

Також нещодавно було названо 5 неочікуваних способів використання ліхтарика в смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version