Home Новини сучасних технологій Особливості Google Play Market, які пришвидшать пошук цікавих додатків

Особливості Google Play Market, які пришвидшать пошук цікавих додатків

0

Якщо ви користувач Android-смартфона, то вам було б корисно знати про особливості Google Play Market, які пришвидшать пошук цікавих додатків. Зараз розповімо, як правильно шукати в фірмовому магазині Гугл.

Як вимкнути автооновлення встановленого додатка

Опція автоматичного оновлення ввімкнена за замовчуванням і може додатково займати пам'ять телефону та трафік без відома користувача. З одного боку це зручно, оскільки встановлений софт завжди найсвіжіший. З іншого – забирає у власника пристрою частину монополії на розподіл ресурсів. Дуже часто виникає ситуація, що користувач хоче позбавитись автооновлення не всіх додатків, а якогось окремого, наприклад набридлої гри. Тут все просто. Достатньо в Play Store відкрити сторінку програми, натиснути на три крапки у верхньому куті і через випадаюче меню вимкнути функцію "Автооновлення".
Оскільки дія була вибрана на сторінці окремої програми, тільки вона не буде автоматично оновлюватись. Для всіх інших додатків опція автооновлення збережеться.

Як шукати програми за точною назвою

Як і у випадку пошуку в браузері, пошуковий алгоритм Google Play Store передбачає видачу близько схожих результатів. Вам потрібна утиліта Digital Kitchen, але в результатах буде і Digital Chef і Kitchen gun і ще багато додатків в назві яких є слова Digital та Kitchen. Щоб позбавитись нерелевантної видачі достатньо шукану назву взяти в лапки, наприклад «Digital Kitchen». Такий прийом однозначно вкаже пошуку шукати тільки Digital Kitchen і ігнорувати всякі інші Digital та Kitchen.

Цікаво: Названо налаштування Android, які пришвидшать роботу смартфона.

Пошук всіх програм одного розробника

Для моніторингу софта, який публікує певний розробник, варто заощаджувати час, використовуючи детальний пошук. В рядку пошуку Google Play Store відразу конкретизуємо інформацію, для чого вказуємо:

pub: ім'я розробника в однойменній графі

Важливо знати, що тут потрібно враховувати мову вводу і регістр.

також нещодавно стало відомо, що компанія Google дозволила керувати телевізорами віддалено.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version