Home Новини сучасних технологій Компанія Google дозволила керувати телевізорами віддалено

Компанія Google дозволила керувати телевізорами віддалено

0

Вже відомо, що компанія Google робить все максимально можливе, щоб на всіх розумних пристроях була їхня ОС Android. На даний момент, якщо подивитися на все те, чим ми користуємося зараз, то більшість пристроїв вже використовують ОС від Google, особливо, якщо це стосується смартфонів та телевізорів. Стосовно Android TV, то сьогодні стало відомо, що компанія Google дозволить керувати телевізорами віддалено.

Згідно отриманих даних, Google додає нову функцію в Android TV, за допомогою якої, завантажувати програми на телевізор можна буде за допомогою смартфона.

Щоб була можливість завантажувати додатки, необхідно перейти в Google Play та вибрати в списку пристрій (ваш телевізор) на який буде завантажено програму.

Цікаво: Названо народний і бюджетний 4K-телевізор в 2021 році.

Переваг в даної функції цілком достатньо, оскільки так можна керувати телевізором дистанційно (в автобусі або метро завантажити всі необхідні програми на телевізор) та зручність у використанні, оскільки телефоном легше виконувати різноманітні налаштування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version