Home Новини сучасних технологій Відомо, як можна удосконалити систему зчитування відбитку пальця в смартфоні

Відомо, як можна удосконалити систему зчитування відбитку пальця в смартфоні

0

Час поговорити про інновацію в девайсах 21 століття – сканер відбитку пальця. Гадаємо, вже всі встигли скористатися цією функцію. Проте, чи знали ви, що з допомогою певних налаштувань можна удосконалити систему зчитування відбитку пальця, щоб вона стала більш точною та працювала швидше.

Адже дуже часто люди стикаються з ситуаціями, коли роблять звичні маніпуляції для розблокування телефону – прикладають палець до ґаджету, але чомусь він не розблоковується з першого разу. І після багатьох спроб доводиться вводити пароль.

Безумовно, великий фактор грає якість телефону та його складової. Адже, якщо девайс дорожчий, то і сканер в ньому більш удосконалений. Проте все ж таки є декілька варіантів, як в налаштуваннях можна змінити роботу вищезгаданої функції так, щоб вона працювала точніше.

Цікаво: Названо неочікувані функції сканера відбитків пальців на смартфоні.

Отож, що ж для цього потрібно зробити?

Відкрийте налаштування на вашому телефоні та у розділі «Безпека та конфіденційність» натисніть «Блокування екрана та вхід».

Введіть свій пароль і натисніть «Підтвердити».

Далі оберіть пункт «Налаштування відбитків пальців» і після того, як з’явиться функція сканування пальців, проскануйте декілька зі своїх пальців. Наприклад, ви можете зробити відбитки двох великих пальців на двох руках, на випадок, якщо телефон буде знаходитись в правій або ж лівій. Або ж, наприклад, просканувати великий та вказівний, для того щоб було зручніше розблоковувати телефон в залежності від його розташування.

Ми рекомендуємо додавати відбиток кожного пальця по декілька раз, щоб точність зчитування була кращою. Наприклад, по двічі або й по тричі просканувати великий палець лівої та правої рук. У цьому і є весь секрет.

За нашими спостереженнями, з допомогою такого простого методу можна в рази удосконалити роботу сканера.

Також нещодавно стало відомо, для чого та коли потрібні QR-коди.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version