Home Новини сучасних технологій Особливості підключення Домашнього Інтернету

Особливості підключення Домашнього Інтернету

0

Особливості підключення Домашнього Інтернету

Перед тим, як вибрати оптимальний тариф і провайдера, необхідно врахувати, які способи підключення Інтернету доступні у вашому будинку або квартирі. Після цього можна вивчати пропозиції операторів. Щоб вибрати хорошого провайдера, необхідно ознайомитися з рядом критеріїв, на які слід звернути увагу при виборі:

  • розмір абонентської плати;
  • * вартість обладнання;
  • * наявність знижок і бонусів після підключення;
  • * швидкість передачі даних;
  • * наявність саппорта і його активність.

Прийом і передача даних, а також якість сигналу, залежить від багатьох факторів. На це впливає підтримувані стандарти зв'язку, кількість антен роутера і робота MIMO, фізичне місце розташування пристрою. При хороших умовах сигнал може поширюватися на 30-50 метрів від маршрутизатора. Тому до вибору роутера слід поставитися серйозно. Перш за все, необхідно звернути увагу на наступні критерії:

  • 1. Тип пристрою. Бездротовий роутер підключається тільки до мережі, а для проводового пристрою потрібно додатково провести кабель.
  • 2. Сумісність з провайдером. Деякі оператори надають фірмові маршрутизатори.
  • 3. Вбудоване програмне забезпечення.
  • 4. Заявлена швидкість передачі даних. Прийнято вважати, чим дорожче пристрій, тим вона вище.
  • 5. Охоплення території. Для невеликої квартири до 50 м2 підійде звичайний роутер.
  • 6. Конструкція маршрутизатора. Залежно від передбачуваного місця розташування вибирають підлогові, настінні або переносні пристрої.
  • 7. Кількість вбудованих антен. Чим їх більше, тим вище якість сигналу.

Якщо важко з вибором, необхідно звернутися до фахівців.
Сьогодні випускається безліч моделей модемів, що підтримують бездротовий зв'язок. Сім-карта вставляється безпосередньо в системний блок комп'ютера, ноутбук та інші види портативних пристроїв. Також є окремі знімні моделі, які працюють без карти. У будь-якому випадку для передачі сигналу використовується мобільний зв'язок. Операторами пропонується велика кількість тарифних планів з різним пакетом послуг, тому вибір дійсно величезний.

Переваги підключення Домашнього Інтернету

На сьогоднішній день величезна кількість людей підключають Домашній Інтернет. Такому вибору сприяють наступні переваги:

1. Висока швидкість роботи-одне з головних достоїнств проводового інтернету. Відмінна продуктивність можлива завдяки виділеній лінії. В секунду передається до десятків і сотень мегабіт. Для комфортного перегляду фільмів, прослуховування музики, скачування файлів, спілкування в соціальних мережах цілком вистачає 100 Мбіт/с.
2. Хороша захищеність провідної мережі дозволяє безпечно користуватися Інтернетом і не переживати за витік інформації. Справа в тому, що сторонній людині дуже складно проникнути в неї, оскільки для цього доведеться врізатися в кабель або шукати доступ до концентратора.
3. Послугу проводового інтернету пропонують багато провайдерів ( для прикладу Briz), тому можна вибрати краще співвідношення за вартістю і якістю. Багато компаній пропонують додаткові послуги та бонуси, щоб залучити клієнтів. Наприклад, безкоштовний місяць користування, виїзд майстра або підключення.
4. За вартістю Домашній Інтернет також виграє у всіх інших технологій, оскільки в цьому випадку не ведеться підрахунок трафіку. Ви платите певну суму і користуєтеся мережею протягом місяця стільки, скільки хочете. У бездротовому Інтернеті передбачена фіксована вартість кожного Мбіта.
5. Провідна мережа може мати будь-який обсяг. Практично необмежена розширюваність-це важлива перевага для компаній, яким потрібно підключити багато комп'ютерів. Така технологія дає можливість створювати віртуальні мережі з певними наборами прав, а також налаштовувати Мережеве оточення в залежності від своїх потреб.

Підключивши Домашній Інтернет, Ви отримаєте швидкий і надійний доступ до глобальної павутини для всієї вашої родини, який зможе одноразово впоратися з будь-яким навантаженням і з будь-якою кількістю підключених до нього пристроїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version