Home Новини сучасних технологій Oukitel розкрили специфікації камери міцного 5G смартфона WP10

Oukitel розкрили специфікації камери міцного 5G смартфона WP10

0

Відомо, що флагманський Oukitel WP10 має безліч захоплюючих функцій, включаючи ємність акумулятора 8000 мАг, значний дисплей у повному обсязі та швидкий доступ до мережі 5G. Хоча цей міцний телефон має пристойну конфігурацію, люди цікавляться, якою буде його камера, і чи буде вона відповідати специфікаціям. Сьогодні Oukitel розкрили специфікації камери міцного 5G смартфона WP10.

Oukitel розкрили специфікації камери міцного 5G смартфона WP10

Подейкують, що цього разу Oukitel багато вклав в оновлення функції камери. Oukitel WP10 вдосконалений системою чотирьох камер, що має 48-мегапіксельну основну камеру Sony IMX582, 13-мегапіксельну широку камеру Samsung S5K3L6, макро 2 Мп та камеру глибини 2 Мп. 

Щоб доповнити систему камер, компанія також оновила своє програмне забезпечення для фотографування з різними функціями. Oukitel налаштував та оптимізував алгоритм для кожного об’єктива для досягнення кращих ефектів зйомки.

Чіткі та детальні фотографії

Oukitel WP10 оснащений широким об’єктивом, який допомагає користувачеві робити знімки під надзвичайно широким кутом 120 °. У поєднанні з алгоритмом корекції спотворень зображення цей міцний смартфон забезпечує чіткі лінії та краї для чіткої якості. Його надзвичайний режим нічного пейзажу зменшує шум і дозволяє отримувати яскраві та чіткі фотографії в умовах недостатнього освітлення. Крім того, розумні алгоритми HDR вдосконалюють світлі тони, тіні та контури, щоб запропонувати більш детальний огляд зображення.

Глибинна камера Oukitel WP10 оснащена технологією зондування глибини, яка дозволяє користувачеві ефективно робити розмиття фону та розпізнавання обличчя для творчих результатів. Його макрооб’єктив фіксує насичені текстури та візерунки, що покращують візуальну привабливість зображення.

Знімайте професійні відео 4K

Найбільш відмінна особливість камери Oukitel WP10 полягає в тому, що вона може знімати відео у форматі 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Це дає користувачеві можливість створювати високоякісний вміст. Dimensity 800 дозволяє записувати багатокадровt 4K HDR-відео, захоплюючи кадри з різною експозицією та об'єднуючи їх в єдиний відеопотік у режимі реального часу. 

Він також має чотири ядра новітнього графічного процесора Arm Mali-G57 MC4, який може покращити будь-які функції, пов'язані з графікою. Окрім цього, Oukitel WP10 також має підводний режим із настроюваною бічною клавішею для фотографування, коли користувач знаходиться під водою.

Обладнаний безліччю функцій, Oukitel WP10 - це універсальний, міцний смартфон, який ідеально підходить для всіх. 

Читайте також: Смартфон з військовим стандартом Oukitel WP5 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version