Home Новини сучасних технологій Перелік найавтономніших смартфонів OUKITEL

Перелік найавтономніших смартфонів OUKITEL

0

Oukitel – це китайський бренд телефонів, що базується в Шеньчжені, Китай, з 13-річним досвідом роботи у виробництві міцних телефонів . І Oukitel, безумовно, зарекомендував себе як один з найбільших гравців галузі.  Бренд також є синонімом великих акумуляторів. Виготовивши та випустивши телефони з одними з найбільших ємностей акумуляторів у світі, є з чого вибрати. Отже, які з них найкращі? Рекомендуємо переглянути перелік найавтономніших смартфонів OUKITEL.

1. OUKITEL K13 PRO

Перелік найавтономніших смартфонів OUKITEL

Oukitel K13 Pro залишається найбільшим зовнішнім смартфоном від акумуляторів, виробленим Oukitel. K13 Pro оснащений потужним акумулятором на 11000 мАг, найбільшим із усіх, які ми коли-небудь бачили на будь-якому смартфоні. Він також підтримує швидку зарядку із зарядним пристроєм потужністю 5 В / 3 А, тому повну потужність можна відновити всього за 2 години 20 хвилин.

Хоча ємність акумулятора є найбільш вражаючою особливістю Oukitel K13 Pro, він має деякі інші цікаві особливості, такі як 6,41-дюймовий о-дюймовий дисплей, процесор MediaTek MT6762 окта, 6 ГБ оперативної пам’яті або 64 ГБ внутрішньої пам’яті.

2. OUKITEL K12

Як один із класичних продуктів серії K, Oukitel K12 постачається з фірмовою великою батареєю. Завдяки великій ємності акумулятора 10 000 мАг, це один з найбільших смартфонів на ринку. Як і всі інші моделі цієї серії, K12 підтримує швидку зарядку 5В / 6А. Тож акумулятор можна повністю зарядити всього за 2 години 20 хвилин.

Oukitel K12 має класичний вигляд шкіри та металу, який характеризує K-серію телефонів Oukitel. Ідея цього полягає в тому, щоб створити телефон, міцний для зовнішнього використання, і в той же час підтримувати його досить стильним, щоб його можна було використовувати в робочих умовах. Інші його функції включають 6,3-дюймовий FHD + дисплей з перфорацією, чіпсет MediaTek P35, 6 ГБ оперативної пам'яті, 64 ГБ внутрішньої пам'яті або 16-мегапіксельну основну камеру.и

3. OUKITEL K7 PRO

K7 Pro є наступником K12, випущеного восени 2019 року, і в черговий раз поставляється з масивною батареєю на 10 000 мАг. А завдяки швидкому заряджанню 9 В / 2А акумулятор можна повністю зарядити за 3 години. Дизайн відрізняється унікальним дизайнерським виглядом шкіри та металу серії K.

Іншими цікавими особливостями цієї моделі є, наприклад, 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1440 x 720 пікселів, 4 ГБ оперативної пам'яті, 64 ГБ внутрішньої пам'яті або процесор MediaTek MT6763.  K7 Pro - це ще одна класична модель, розроблена для чудового відпочинку на відкритому повітрі, але також чудово впишеться і в інші середовища.

4. OUKITEL WP7

Oukitel WP7 був випущений 26 травня, і цей смартфон мав безліч дивовижних функцій. Такі як великий 6,53-дюймовий дисплей, вбудована інфрачервона камера, багатомодульна система підтримки з UVC-стерилізатором та модулем ліхтарика. Ця модель також оснащена 48-мегапіксельною задньою камерою, 8 ГБ оперативної пам’яті або 128 ГБ внутрішньої пам’яті. 

Але що виділяє WP7 серед однолітків, це його масивна батарея на 8000 мАг. WP7 - це надійний міцний телефон з великою батареєю та швидкою зарядкою на 18 Вт, що означає, що акумулятор можна повністю зарядити за 3 години.

5. OUKITEL WP10 5G

Самоназваний смартфон “Battery King” - це перший надійний 5G-телефон від торгової марки Oukitel. І безліч приємних перших вражень від неї, яку багато веб-сайтів вважають одним із найкращих надійних пристроїв, доступних на даний момент. Він був випущений в листопаді і може похвалитися такими функціями, як 6,67-дюймовий дисплей FHD +, перфоратор, підтримка мережі 5G, 8 ГБ оперативної пам'яті або 128 ГБ ПЗУ. Це також модульний телефон, як WP7, але нам слід почекати і подивитися, які модулі насправді випустить для нього Oukitel.

Міцний телефон Oukitel WP10 5G постачається з масивною батареєю 8000 мАг. Він також підтримує швидку зарядку на 18 Вт, що дозволяє повністю зарядити акумулятор менш ніж за 3 години. Цей міцний телефон розроблений з урахуванням працюючої людини, він створений для важких і тривалих годин роботи. Очікується, що мережа 5G споживає більше енергії в порівнянні з 4G, тому необхідна велика ємність акумулятора.

6. OUKITEL C21

Oukitel C21 - це основний бюджетний смартфон, випущений Oukitel влітку 2020 року. Цей доступний смартфон оснащений 16-мегапіксельною задньою камерою, 20-мегапіксельною селфі-камерою, 6,4-дюймовим перфорованим дисплеєм або чіпсетом MediaTek Helio P60 з 4 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ внутрішньої пам’яті.

Незважаючи на те, що Oukitel C21 постачається лише з ємністю акумулятора на 4000 мАг, він заслуговує на люб'язну згадку в цій статті, враховуючи, що це середній середньостатистичний смартфон. Порівняно зі смартфонами інших марок у тому ж середньому кронштейні, C21 досі є одним з найпотужніших з точки зору ємності акумулятора.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version