Реклама

Перераховано функції робочого столу у Windows

Останні Новини

Можливо, для когось це прозвучить дивно, але не всі знають як правильно користуватись робочим столом в комп’ютері. Люди зберігають на ньому купу всього: різні документи, фото, файли, все що завантажили чи створили. Є користувачі, в яких на робочому столі картинки не видно за усіма документами. Так робити не можна, бо по-перше це не основне призначення робочого столу, по-друге, він такої кількості піктограм може гірше працювати вся система.

Так для чого ж створений насправді робочий стіл? Робочий стіл - це як робоча поверхня. Його не потрібно засмічувати чим небудь. Там потрібно зберігати те, що найважливіше і те, що повинне бути у швидкому доступі. Це можуть бути документи, які ви постійно використовуєте. Щоб довго не шукати потрібний файл на дисках, можна створити ярлик потрібних документів та швидко їх відкривати. Це не стосується тих файлів, які ви створили і більше ніколи не скористаєтесь, таке відразу до корзини. Також на столі повинні бути ярлики найосновніших програм. Тут також не треба перебільшувати і усі завантажені програми зберігати на столі, там повинні бути лише найбільш задіяні в роботі чи розвагах. Ну і ще можна використати робочий стіл для тимчасових документів. Наприклад, якщо вам вже треба щось зробити терміново, але після цього ви файл будете видаляти. Або ж якщо вам потрібно створити із багатьох документів архів, тоді теж краще все спочатку розмістити на робочому столі.

Цікаво: Відомо, як купити чи перевести іноземну валюту онлайн.

Використовуйте речі за призначенням. Все створюється не просто так і має свою функцію. Чим менше ви будете засмічувати робочий стіл, тим краще буде працювати пристрій. Можливо не кожен розуміє зв'язок між цими речами, але це дійсно працює.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується

В цій статті буде названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується. Тема темного кольору. Від яскравих кольорів дуже втомлюються...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -