Реклама

Названо корисну функцію Telegram, яка дозволяє робити спілкування в чатах більш живим

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Telegram уже давно відомий нам як зручний і досконалий спосіб листування. Але він не упускає можливості додавати і розширювати свої можливості. Зараз в планах розробників додати функцію спілкування за допомогою значків чи невеликих картинок, які відображають емоції. Вона підтримуватиметься iOS.

Повідомляється, що для відповіді на повідомлення обрано більше десяти емодзі. Незабаром ще додадуться такі як сміх, серце, палець вгору та вниз, тощо. Це працюватиме за зразком прямих повідомлень Instagram.

Такі емодзі робитимуть спілкування у чаті більш живим. Вони будуть ввімкнені чи вимкнені на розсуд адміністраторів. Їх бачитимуть всі учасники спілкування.

Спосіб спілкування смайлами відомий уже давно. Про використання таких можливостей наразі сповіщають лише у більш нових і експериментальних версіях iOS. Існує вірогідність її появи також на Android. Впроваджуючи нові можливості, Telegram гідно тримає свою планку серед сучасних програм.

Цікаво: Названо 3 способи видалення особистого профілю в Telegram.

На використання емодзі націлений і WhatsApp

Надійні джерела повідомляють, що конкурент Telegram – WhatsApp також має на меті створити оновлення, які дозволять спілкуватись за допомогою смайлів та картинок.

Але поки ці можливості лише розробляються. Поки вони не доступні навіть для більшості експериментальних версій. А от в скорому майбутньому користувачі зможуть оцінити таку функцію спілкування.

Такі можливості полегшать WhatsApp комунікацію з Instagram та Messenger та прирівняють його до програми з багатоплатформними планами, про які декілька років тому говорив Марк Цукерберг.

Також нещодавно стало відомо, чи справді Telegram найбезпечніший месенджер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi представила нову безшумну бездротову комп’ютерну мишу

Компанія Xiaomi представила нову безшумну бездротову комп'ютерну мишу, яка виробляється фінансується нею та компанією MiiiW. Остання спеціалізується на виробництві...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -