Реклама

Як знайти групи та канали Telegram за кілька кроків

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви все ще не розумієте, як знайти групи в Telegram, процес простий і його можна виконати кількома способами.

Навчитися знаходити групи та канали Telegram просто та практично, а якщо ви ще й шукаєте потенційних клієнтів, то реклама в Телеграмі саме для вас. Це можливо, оскільки програма надає кілька методів пошуку, дуже схожих на те, що пропонує WhatsApp .

Як знайти групи Telegram у месенджері

Один із найкращих способів знайти групи та канали – це використовувати Telegram як пошуковий інструмент у рідній формі. Перегляньте кроки нижче та дізнайтеся, як:

  • Відкрийте програму та натисніть на поле пошуку Telegram у верхній частині. У ньому ви можете ввести назву типів чатів, які ви хочете шукати.
  • У розділі « Глобальний пошук » ви знайдете групи та канали з назвами, які стосуються вашого пошуку.
  • Виберіть один і натисніть Увійти .

За допомогою цих кроків ви знайдете групи, які вам подобаються. Однак, крім програми, для цього можна використовувати й інші інструменти. Давайте подивимося більше про ці інструменти нижче.

Цікаво: Відомо, чому Telegram обирають люди усіх поколінь.

Як знайти групи в TelegramGroup

На додаток до програми, як уже згадувалося, можна знайти групи в Telegram, канали або боти через веб-сайт TelegramGroup. Він розподіляє результати за категоріями та має великий каталог, оскільки адміністратори самі реєструють чати.

Перейдіть на сайт TelegramGroup .

  1. Пошук за темою або ключовим словом.
  2. Знайдіть групу та відкрийте її сторінку.
  3. Натисніть Приєднатися до групи або Приєднатися до каналу , щоб приєднатися.

Це не тільки цей інструмент, який дозволяє вам навчитися знаходити групи в Telegram, давайте подивимося ще один варіант, який доступний нижче.

Як знайти групи в каталозі Telegram

Ви також можете знайти групи та канали Telegram за допомогою платформи Telegram Directory. Подібно до TelegramGroup, він поділяє результати на канали, групи та ботів, а також дозволяє попередньо переглядати повідомлення. Щоб завершити процес, виконайте наведені нижче дії.

  1. Перейдіть на веб-сайт Telegram Directory .
  2. Пошук за темою або ключовим словом.
  3. Відкрийте сторінку групи та натисніть «Підписатися» , щоб приєднатися , «Попередній перегляд» , щоб переглянути повідомлення, або «Аналітика» , щоб переглянути статистику зростання.

З усіма цими кроками ви навчитеся знаходити групи або канали Telegram. Але яка різниця між ними? Давайте подивимося про це нижче.

Цікаво: Названо корисну функцію Telegram, яка дозволяє робити спілкування в чатах більш живим.

У чому різниця між групами та каналами в Telegram?

Група Telegram — це чат, який може об’єднувати від двох до 200 000 учасників. Вони можуть бути приватними чи публічними, розповсюджуватися на платформах або в інших ЗМІ.

Один канал повністю присвячений передачі контенту. Ще одна цікава функція каналів полягає в тому, що повідомлення мають лічильник переглядів, навіть якщо їх пересилають. 

Інструменти повертають лише загальнодоступні параметри. Приватні групи або приватні канали потребують посилання, надісланого учасником, і схвалення.

Тепер, коли ми дізналися, як знаходити групи в Telegram, розкажіть, чи вдалося вам виконати ці кроки? У вас були труднощі чи проблеми? Розкажіть нам у коментарях нижче.

Цікаво: Названо функції Telegram на iPhone, які приховані від користувачів.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

MIUI 13 вже в розробці

Тільки нещодавно вийшов MIUI 12, як вже з’явилась нова інформація від Xiaomi, що MIUI 13 вже в розробці.Команда MIUI...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -