Реклама

Realme готуються представити новий смартфон Narzo 30

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Realme готуються представити новий смартфон Narzo 30. За словами інформатора Мукула Шарми , серія Narzo 30 стане офіційною в січні 2021 року.

Він заявив, що, якщо не відбудуться ніякі зміни, Realme Narzo 30 і Narzo 30 Pro будуть оголошені в січні 2021 року. Підказник стверджує, що серія Narzo 30 може включати три смартфони. Отже, існує ймовірність того, що Narzo 30A також може надійти з Narzo 30 і Narzo 30 Pro. 

Таємничий телефон Realme з номером моделі RMX3171 пройшов сертифікацію від Бюро індійських стандартів (BIS). Сертифікація BIS не має інформації про технічні характеристики пристрою, але згадується, що він належить до нової серії. Бажано дочекатися подальших звітів, щоб дізнатися, чи належить номер моделі RMX3171 до серії Realme Narzo 30.

Є кілька інших телефонів Realme, які були помічені нещодавно. Минулого місяця органи BIS та ЄЕС затвердили два загадкові телефони Realme з номерами моделей RMX3063 та RMX3061. У списку FCC телефону RMX3063 розкрито кілька його характеристик, таких як акумулятор на 5000 мАг, Bluetooth 4.2 та Wi-Fi 802.11 b / g / n.

Раніше сьогодні Realme RMX3092 з'явився на сертифікаційній платформі 3C із швидким зарядним пристроєм потужністю 65 Вт. RMX3092 та інший телефон RMX3093 з’явились у базі даних TENAA, але їх специфікації та зображення ще не з’явилися. Можливо, вони належать до майбутньої серії Realme X60 5G для Китаю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 3 основные рекомендации по правильному месту хранения банковской картки

Стаття доступна українською...Продолжаем тему банковских карточек, поскольку все мы ими пользуемся, но правильно? Чтобы банковская карта отслужила вам полный...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -