Home Новини сучасних технологій Перераховано моделі Apple iPhone, які в 2022 році обирати не варто

Перераховано моделі Apple iPhone, які в 2022 році обирати не варто

0

Більшість людей доцільнішою вважають покупку iPhone, їх вибір зараз дуже великий. Крім того, вони є гарантом якості та славляться довгим терміном експлуатації. Але серед iPhone є моделі, які не варто купувати. Розглянемо недоліки певних моделей.

iPhone SE 2020

Цей гаджет має багато переваг. Серед основних - його потужний процесор A13 Bionic, який забезпечує функціонування всіх систем. А от основний недолік цієї моделі - це слабкий акумулятор, який ще й сильно ослаблюється з часом.

Якщо протягом дня телефон активно використовувати, то його доведеться часто заряджати. Бо час його автономної роботи дуже короткий. Без додаткової зарядки можна обійтись, якщо використовувати гаджет тільки для дзвінків.

Цікаво: Стало відомо, коли з’явиться у продажі Apple iPhone SE+ 5G.

iPhone 8

В 2022 році дана модель вважається застарілою. Вона не підтримує багато сучасних функцій, через можливості камер та основні характеристики, не працюють програми. Гаджет часто видає помилки і збої в роботі.

iPhone XR

Цей гаджет також не є актуальним у 2022 році. Уже в наступному році його функціонал остаточно застаріє і не буде підтримувати оновлення. Наразі iPhone XR уже не випускають. Деякі програми на ньому працюють дуже погано. Тому нова версія iOS 16 буде для нього не під силу.

У свій час цей гаджет був дуже хорошим, а от зараз його не бажано купувати. Оскільки цю модель перестали поліпшувати.

Цікаво: В смартфонах Apple iPhone 13 виявили серйозну проблему.

iPhone X

Колись ця модель була революційним лідером у світі технологій. Але з часом гаджет застарів і зараз за своїм функціоналом має середні показники.

Наразі його показники не відповідають вимогам покупців. Колишні його характеристики, такі як 5,8 дюймів екрану і пам'ять на 3 Гб, на сьогоднішній день не актуальні.

iPhone XS

На сьогодні, багато можливостей цього гаджета мають високий рівень. Ми його добре пам’ятаємо і захоплюємось його характеристиками. Але ємність акумулятора лише 2659 мА/год дуже розчаровує. Адже її ледь вистачає на 8 годин без підзарядки.

Також нещодавно було перераховано найбільші мінуси смартфонів Apple iPhone в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version