Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, чи доведеться платити за користування TikTok

Українцям розповіли, чи доведеться платити за користування TikTok

0

Нещодавно розробники для додаткового доходу від TikTok запропонували ще одну ідею. Відтепер дозволяється відправляти гроші тіктокерам, відео яких вам сподобались. Давні користувачі напевно вже помітили попередні можливості цієї мережі, коли можна було відправляти для улюблених авторів уявні онлайн-гостинці.

Цікаво: Основні поради для безпечного користування TikTok дітьми.

TheInformation поділились ще одним замислом, оскільки останнім часом TikTok став дуже популярним. Його власники (компанія ByteDance) продовжують шукати способи зацікавлювати як авторів відео, так і глядачів. Тому зараз тестується система, яка дозволить доступ до особливого контенту за гроші. Точніше кажучи, маючи платну підписку, можна буде бачити більше цікавих відео.

Така система дозволить отримувати більше доходу від TikTok. Зараз у тестуваннях задіяна невелика кількість дуже поважних особистостей.

Якщо все вдасться і платна підписка запрацює, це може вплинути на «лідерів думок», які зараз відображаються у розділі «Для вас» без підписки. Але про це говорити зарано, адже деталей функціонування системи і як це вплине на профіль користувача поки не відомо.

Нікого не здивує, якщо розробники TikTok використають ту ж саму систему, яка працює в Instagram. Коли за додаткову цікаву інформацію потрібно заплатити. TechCrunch повідомляє, що у потоках TikTok LIVE такі можливості дозволять надсилати кошти зацікавлених користувачів.

Також нещодавно було названо причини, через які люди залежні від TikTok.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version