Home Новини сучасних технологій Перераховано найпоширеніші помилки при зарядці смартфона, які допускають українці

Перераховано найпоширеніші помилки при зарядці смартфона, які допускають українці

0

Не заряджайте телефон вночі, чи не ставте заряджатися пристрій доки він повністю не використає свій заряд, ми неодноразово чули ці фрази від людей, які досі в це вірять. Зараз ми з вами розкриємо правду про ці міфи.

Цікаво: Навіщо потрібен смартфон з додатковим захистом.

Ходять чутки, що телефон можна заряджати, тільки після того як він повністю розрядиться, але це не так, ваш смартфон ніяк не постраждає від того, що ви при 40% заряду підключите його до зарядного порту. В деякій мірі це навіть може покращити результат заряду у телефоні.

Залишати смартфон на зарядці всю ніч категорично заборонено лише коли зарядний пристрій несправний, щоб не виникло пожежі, в іншому випадку це цілком безпечно, і ніяк не може зашкодити вашому телефону. Через літій- іонні акумулятори, смартфон не бере більше енергії, ніж йому потрібно.

Чи можна користуватися телефоном під час зарядки? Так, тільки за умови, що зарядний пристрій справний, інакше телефон може перегрітися, від чого може виникнути поломка смартфона, або ж через несправність зарядки може виникнути пожежа, тому потрібно бути дуже обережним, і детально все перевіряти.

Цікаво: Названо ознаки того, що ваш смартфон “прослуховується”.

Дуже важливо підібрати якісний зарядний пристрій для вашого смартфону, так як неякісні підробки можуть знищити батарею. Багато не дуже популярних брендів типу RavPower, KMS, Anker та інші теж випускають якісні зарядні пристрої, на відміну від відомих брендів, вони більш доступні по ціні, а по якості не відстають.

Багато хто залишає зарядний пристрій в розетці, навіть після того як смартфон вже зарядився, і це є вибір кожного. Головне, щоб зарядка була справна, але плануючи якусь подорож, чи навіть просто йдучи на роботу, не полінуйтеся вийняти зарядний пристрій з розетки, адже скачки напруги ніхто не відміняв. Також, якщо вдома є тварини, вони можуть ненароком пошкодити провід, що теж призведе до неприємної ситуації.

Цікаво: Названо декілька місць в смартфоні, які ніхто не перевіряє.

Давайте обсудимо чи потрібно щодня перезавантажувати телефон!? Ні, це зовсім не обов'язково, навіть може пошкодити стан вашого смартфону. Буде досить раз на тиждень. Це дасть вашому телефону час для відпочинку, та може покращити його роботу.

Отже, якщо розібратися, то при правильному користуванні, справних приладах, вам немає чому хвилюватися через міфи, пов'язані із зарядним пристроєм, як то кажуть "знання— сила".

Також нещодавно було нахвано приховані функції Вашого смартфона, про які ви можете не знати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version