Home Новини сучасних технологій Motorola випустили найдешевший субфлагман, який знищив Xiaomi та Samsung

Motorola випустили найдешевший субфлагман, який знищив Xiaomi та Samsung

0

Легендарна компанія Motorola, яка випускала перші мобільні телефони в ті часи, коли більшості відомих сьогодні виробників смартфонів навіть не існувало, вирішила в чергове здивувати всіх шанувальників потужних та недорогих смартфонів. Цього разу, компанія вирішила знищити компанію Xiaomi та Samsung, показавши, як потрібно робити смартфон і за яку ціну їх продавати.

Зараз мова піде про нещодавно презентований смартфон Moto Edge S30, який отримав одну з найпродуктивніших операційних систем Snapdragon 888+, яка показує дуже хороші результати в рейтингах продуктивності. Окрім продуктивного процесора, Motorola також здивувала й іншою "начинкою" цього смартфона.

Цікаво: Відомі технічні характеристики смартфона Moto G Power (2022).

В першу чергу варто подивитися на 6,8 - дюймовий IPS екран, який отримав роздільну здатність 2460 х 1080 пікселів та адаптивну частоту оновлення 144 Гц, що справді можна назвати хорошими параметрами.
Окрім цього, як ми писали вище, смартфон працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 888+ в парі з 6/8/12 Гб оперативної та 128/256 Гб внутрішньої пам'яті, чого зараз цілком достатньо для активного користування смартфоном та зберіганням на ньому важливої (і не дуже) інформації.

Motorola випустили найдешевший субфлагман, який знищив Xiaomi та Samsung

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді потрійної системи камер з основною 108 Мп (f/1,9, (ширококутна), 1/1,52", 0,7 мкм, PDAF) та додатковими 13 Мп (f/2,2, 120˚ (надширокий), 1,12 мкм) + 2 Мп (f/2,4, (глибина)). Фронтальна камера також не підведе, оскільки вона 16 Мп ( f/2,2, (ширококутна), 1,0 мкм) і здатна знімати відео в 1080р при 30 кадрах в секунду.

Цікаво: Розкрито деталі нового флагманського смартфона від Motorola.

Автономність смартфона також на високому рівні, оскільки живиться він від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт. Стосовно інших особливостей, то Moto Edge S30 отримав підтримку Wi-Fi 6e, 5G, LTE, Bluetooth 5.2, порт USB Type-C 3.1, пластиковий корпус та вологовідштовхувальне покриття.

Доступний смартфон в двох кольорах, а його рекомендована вартість складає менше 11 000 грн (~400 дол.).

Також нещодавно Motorola представила нову технологію зарядки смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version