Home Новини сучасних технологій Перераховано переваги смартфона Samsung Galaxy A12, які змусять вас придбати його

Перераховано переваги смартфона Samsung Galaxy A12, які змусять вас придбати його

0

Співвідношення ціни та якості Samsung Galaxy A12 здобуло прихильність багатьох користувачів. Мабуть саме тому ця модель стала однією з лідерів продаж у 2021 році. Причини, через які варто купити Samsung Galaxy A12:

Великий дисплей.

Екран цієї моделі 6,5 дюймів. Він дуже комфортний для спілкування в інтернет мережі та перегляду різних фільмів та відео.

Потужний процесор.

Мозком Samsung Galaxy A12 є восьмиядерний чіпсет Exynos 850. Він набрав 143 566 балів за тестом AnTuTu.

Перераховано переваги смартфона Samsung Galaxy A12, які змусять вас придбати його

Цікаво: Названо 5 причин, чому Samsung Galaxy A52 варто придбати в 2022 році.

Android 11.

Гаджет працює з допомогою нової версії операційної системи Android, якій постійно доступні оновлення.

Якісна камера.

Для бюджетної вартості смартфона, роздільна здатність основної камери в 48 МП – це великий плюс. Крім неї є ще три додаткові. Завдяки цьому, фотографії виходять дуже виразними, передаються навіть маленькі деталі.

Акумулятор.

В набір до смартфона при покупці входить зарядка на 15 Вт. Вона відповідає за швидку зарядку. Заряду акумулятора вистачить на цілий день безперервного використання. Його ємність становить 5000 мАг.

Модуль NFC.

Наявність цього модуля дозволяє здійснювати безконтактні платежі. Необхідно лише з Google Pay або Samsung Pay встановити потрібний додаток.

Цікаво: Названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

Зовнішній вигляд.

Камера та спалах на матовій поверхні виглядають естетично та пропорційно. Дизайн не містить нічого зайвого. Цим він і подобається багатьом користувачам.

Більше ОЗУ.

За рахунок постійної пам’яті, оновлення збільшує об’єм віртуальної пам’яті. Версії з 3 ГБ ОЗУ воно додає 2 Гб, а версії з 4 ГБ ОЗУ - 4 Гб.

Слот для карти пам’яті.

Це дозволяє використовувати максимальну картку пам'яті microSD на 1 Гб. І не доведеться обирати між тим, яку сім-картку залишити, а яка звільнить місце для карти пам’яті.

Доступна ціна.

Вартість Samsung Galaxy A12 з пам'яттю 3/32 ГБ становить від 4 200 грн, а Samsung Galaxy A12 з пам'яттю 4/64 ГБ від 4 600 грн.

Цікаво: Відомо, чому Samsung змінила назву власного мобільного підрозділу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version