Home Новини сучасних технологій Переваги та недоліки нового моноблока Apple iMac 24 2021

Переваги та недоліки нового моноблока Apple iMac 24 2021

0

Продукція Apple беззаперечно має велику кількість своїх прихильників, які користуються лише її продукцією та слідкують за всіма новинками. Зараз же на ринку доступний новий Apple iMac 24 2021 року, який окрім відповідних характеристик, отримав і велику палітру кольорів та ще ряд інших переваг. В даній статті ми детальніше розглянемо переваги та недоліки нового моноблока Apple iMac 24 2021.

Розпочнемо ми із специфікації iMac 24 2021. Тут вони такі:

  • процесор Apple M1;
  • тип дисплея Retina 4,5K;
  • розмір екрана 23,5 дюйма;
  • розширення екрана 4480х2520;
  • операційна система macOS Big Sur;
  • оперативна пам’ять 8 Гб / 16 Гб;
  • тип накопичувача SSD;
  • об’єм вбудованої пам’яті 256 Гб / 512 Гб / 1 Тб.

Переваги Apple iMac 24 2021

Для початку не можна не звернути увагу на кольорову гаму. Новий iMac 24 доступний у семи відтінках. Доступний моноблок у жовтому, зеленому, рожевому,  помаранчевому, фіолетовому, синьому та класичному срібному варіанті. Доступність такої палітри кольорів передбачає можливість використання нового iMac в будь-якій кімнаті та інтер’єрі вашого дому. Звісно, і раніше ви могли використовувати його будь-де, але все ж в класичних кольорах він розглядався як більш офісний варіант.

Окрім можливості вибору кольорів самого монітору, такі ж кольори доступні і для аксесуарів. Зокрема, Magic Mouse, Magic Keyboard та Magic Trackpad отримують кольорові поверхні, відповідно до наявного дизайну нового iMac. А ще шнур живлення та кабель USB-C-to-Lightning.

Наступною перевагою iMac є його розмір, а саме те, що він справді тонкий. Екранна частина iMac (без врахування глибини підставки) отримала вражаючу товщину - 0,44 дюйма. Але не дивлячись на таку товщину, моноблок все ще включає в себе надійну звукову систему. Звукова система складається з шести динаміків, що включає дві пари НЧ-динаміків, які супроводжуються твітерами.

Варто згадати і про дисплей. iMac Retina пропонує роздільну здатність 4480 х 2520 пікселів, тобто дещо перевищує 4К (4,5K). Пропонує екран яскравість 500 ніт та підтримку 1 мільярда кольорів. Присутня тут і технологія True Tone, що автоматично встановлює баланс білого відповідно до оточуючого вас освітлення.

Також до переваг iMac 24 2021 варто віднести швидкий процесор Apple M1, чудову якість камери (камера знімає відео 1080р) та доступний зчитувач відбитків пальців.

Недоліки Apple iMac 24 2021

Щодо мінусів, то якби не було, але ціна справді висока. В Україні, залежно від конфігурації пам’яті, даний моноблок пропонують за ціною від 1850 дол до 2700 дол. Також до мінусів ми віднесемо необхідність в зовнішній електромережі, дещо обмежений вибір портів та не зовсім зручну клавіатуру. Стосовно портів, то базова модель отримала лише два порти USB-C, два порти Thunderbolt та роз’єм для навушників. Бездротове підключення тут Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.0, тобто нічого нового.

Повертаючись до дизайну, частина користувачів визначає наявність навколо екрана білої рамки, як недоліку, оскільки вона дещо відволікає їх в процесі користування моноблоком.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version