Home Новини сучасних технологій Названо простий спосіб підключення до Wi-Fi, не маючи пароля для доступу

Названо простий спосіб підключення до Wi-Fi, не маючи пароля для доступу

0

Зараз Wi-Fi роутер можна зустріти практично в кожному будинку або квартирі, оскільки підключення домашнього інтернету доступно практично для всіх українців. Переваг у використанні Wi-Fi вдома не будемо називати, оскільки й так всі знають користь від безлімітного інтернету та швидкість його з’єднання. Так ось, досить часті випадки, коли власники нових смартфонів не можуть підключитися до домашнього Wi-Fi через те, що колись змінювали пароль для доступу і забули його. Зараз же буде названо простий спосіб підключення до Wi-Fi, не маючи пароля для доступу.

Зразу уточнюємо, що цей спосіб буде зайвим для тих, хто не змінював пароль, оскільки заводський пароль розміщений на самому роутері, але ми однаково рекомендуємо змінити його і поставити свій пароль.

Так ось, отримати доступ до Wi-Fi без пароля можна тільки на сучасних роутерах з функцією WPS. В більшості випадків ця функція ввімкнена на всіх роутерах. Якщо ви не побачили кнопки WPS на роутері, то швидше за все, вона об'єднана із кнопкою перезавантаження роутера або ж скиданням налаштувань до заводських. Шукайте кнопку Reset.

Для того, щоб підключитися без пароля, необхідно натиснути на кнопку та утримувати її 1-2 сек і потім в налаштуваннях Wi-Fi на смартфоні знайдіть "Підключення через WPS". І все, після такого підключення, ви починаєте користуватися Wi-Fi без пароля.

Також нещодавно стало відомо, що станеться з Wi-Fi роутером, якщо його не вимикати на ніч.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version