Home Новини сучасних технологій Названо основні відмінності між режимами “Беззвучний” і “Не турбувати” на смартфоні

Названо основні відмінності між режимами “Беззвучний” і “Не турбувати” на смартфоні

0

В багатьох власників смартфонів, смартфони зазвичай працюють в Беззвучному режимі, оскільки зараз на смартфон приходить велика кількість сповіщень із соціальних мереж, месенджерів та схожих сервісів, а це, в Звичайному режимі, неймовірно дратує та відволікає. Щоб менше відволікатися, в смартфонах доступний ще один режим – Не турбувати, але ним мало хто користується, оскільки не знає принцип його роботи. Зараз же, буде названо основні відмінності між режимами “Беззвучний” і “Не турбувати” на смартфоні.

Спочатку розповімо про режим "Без звуку". Фактично, режим "Без звуку" був створений для того, що вимкнути всі звукові сигнали на смартфоні, до яких входять отримані повідомлення, сповіщення та вхідні дзвінки. При активному режимі "Без Звуку", ви отримуєте всі вище названі сповіщення, але смартфон вас сигналізує про це за допомогою вібрації або ж підсвічуванням екрану. Функціонал смартфона від цього режиму не втрачається. Єдиний звук, який зможе видавати ваш смартфон, це Будильник.

Зазвичай цей режим використовується у випадках, коли у вас нарада, навчання, або в схожих ситуаціях, коли звук на смартфоні може заважати вашій діяльності.

Тепер стосовно режиму "Не турбувати", який виконує практично всі ті самі функції, що й режим "Без Звуку", але з різницею в тому, що смартфон взагалі не реагує на вхідні повідомлення, сповіщення та дзвінки. Смартфон не буде сповіщати за допомогою вібрації або підсвічування екрану. Крім цього, цей режим ще можна запланувати на автоматичну активацію в конкретну годину або день. Цей режим ідеально підійде на період вашого сну, для прикладу активація в 00:00 та вимкнення в 06:00.

Також цей режим можна індивідуально налаштувати і дозволити смартфону видавати звук при дзвінках від конкретних абонентів.

Також нещодавно було названо 6 причин, чому iPhone гірше Android-смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version