Home Новини сучасних технологій Названо 9 головних причин, чому смартфон POCO X3 Pro популярний серед українців

Названо 9 головних причин, чому смартфон POCO X3 Pro популярний серед українців

0

Практично кожен смартфон компанії Xiaomi, та її суббрендів, завжди користується шаленою популярністю серед користувачів в різних країнах. Для прикладу, в цьому році, лідером для українців став смартфон POCO X3 Pro. Що ж в цьому смартфоні такого особливого, що він такий популярний. Зараз спробуємо відповісти на це запитання і буде названо 9 головних причин, чому смартфон POCO X3 Pro популярний серед українців.

Технічні характеристики. Смартфон POCO X3 Pro отримав процесор Snapdragon 860 в парі з 6/8 ГБ оперативної та 128/256 Гб внутрішньої пам'яті. З такими основними технічними характеристиками смартфон буде актуальним не менше ніж 3-4 роки.

Параметри смартфона. Цей смартфон отримав великий 6,67-дюймовий IPS дисплей з частотою оновлення 120 Гц, підтримкою HDR10 та захистом Gorilla Glass 6. Цілком привабливі параметри, особливо частота оновлення дисплея, що особливо покращує досвід користування смартфоном.

Оригінальний дизайн. Дизайн в смартфона також на хорошому рівні і виглядає він цілком привабливо. Крім цього, цей смартфон ще й отримав захист від вологи IP53.

Гучність. В POCO X3 Pro гучність на високому рівні і цьому варто завдячувати стереодинамікам.

Ціна. Ціна смартфона також із приємних. З такими характеристиками, ви можете придбати смартфон за 9000 грн, що неймовірно мало для потужного середньобюджетного смартфона.

ОС. Смартфон доступний із стабільною оболонкою MIUI 12, але незабаром отримає MIUI 12.5 і вже близько нова версія Android 12. Відповідно, проблеми із оновленнями також відсутні.

Повна комплектація. Останнім часом виробники смартфонів скорочують комплектацію смартфонів, але Poco не відноситься до таких і в комплекті є повний набір, який включає в себе смартфон, адаптер на 33 Вт, чохол, кабель та плівку для екрану.

Автономність та камери. Можливо смартфон і не відноситься до "монстрів автономності", але працює він в автономному режимі достатньо і живиться від акумулятора 5160 мАг. Стосовно камер, то смартфон отримав квадрокамеру з основною 48 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

NFC. Можливість здійснювати безконтактну оплату безперечно перевага смартфона, оскільки зараз це неймовірно затребувана функція.

Серед недоліків смартфона варто відмітити його вагу та габарити, оскільки він дійсно великий.

Також нещодавно стало відомо, що Poco запланувала випуск першого ноутбука та бездротових навушників.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version