Home Новини сучасних технологій Перше живе зображення смартфона Oppo Reno5 Pro+

Перше живе зображення смартфона Oppo Reno5 Pro+

0

Минулого тижня компанія Oppo випустила в Китаї нові смартфони Oppo Reno5 і Reno5 Pro, продажі яких всього за 10 хвилин перевищили 15 млн доларів.
Компанія також підтвердила існування флагманського телефону Reno5 Pro +, який буде представлений 24 грудня. Тепер же з’явилося перше живе зображення смартфона Oppo Reno5 Pro+, що підтверджує деякі характеристики смартфона.

Перше живе зображення смартфона Oppo Reno5 Pro+

Смартфону приписують AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення 90 Гц, 32-мегапіксельну фронтальну камеру, а також основну камеру, що включає датчики зображення роздільною здатністю 50 (Sony IMX766), 16, 13 і 2 Мп. Ємність акумулятора складе 4500 мА • год, смартфон отримає підтримку швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Reno5 Pro + раніше з'явився в базі даних популярного тестового додатка Geekbench. Він оснащений однокристальної системою Snapdragon 865, 8 ГБ оперативної пам'яті і працює під управлінням операційної системи Android 11. У одноядерному і багатоядерному тестах Geekbench 5 телефон набрав 886 і 3036 балів відповідно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version