Реклама

Перші навушники Logitech уже близько

Останні Новини

Перші навушники Logitech під брендом G уже близько. В мережі були помічені перші фотографії, що розкривають дизайн нових справді бездротових навушників – Logitech G GITS.

І так, Logitech G GITS отримають силіконові наконечники із невеликим кутом, а на ніжці розміститься світлодіодна лампочка, що надаватиме накладкам рожевого чи блакитного кольору. Самі навушники очікуються в чорному та білому варіантах. Різні варіанти кольорів будуть доступні і при відкриванні кейсу для зарядки. Тобто, в білому кейсі внутрішня частина буде у голубому кольорі чи в поєднанні світло-зеленого у внутрішній частині чорного кейсу. Отримають навушники порт USB-A та USB-C. Більше деталей поки не розкривається.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В українців виникло непорозуміння з карткою для виплат “єПідтримка” від ПриватБанку

Продовжуємо нашу рубрику відгуків клієнтів ПриватБанку і сьогоднішній відгук присвячений темі, яка стосується практично всіх українців, які вакцинувалися від...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -