Реклама

Перший планшет від Redmi отримує сертифікацію. Відома ціна

Останні Новини

Перший планшет від Redmi, запуск якого очікується найближчим часом, отримує сертифікацію Bluetooth SIG. Ймовірною датою запуску Redmi Pad може стати 4 жовтня. Що нам відомо про новий пристрій?

Номер моделі планшет отримав 22081283G та буде поставлятись із MIUI 13+. Досить цікава оболонка, деталі якої поки нам невідомі, тобто невідомо, які можливості вона нам принесе. Також Redmi Pad отримає підключення Bluetooth 5.3. Розмір екрану буде 10,61 дюйма з роздільною здатністю 2000 x 1200 пікселів. Сам дисплей буде LCD з яскравістю 400 ніт та частотою оновлення 90 Гц.

Redmi Pad працюватиме на процесорі MediaTek Helio G99. Отримає акумулятор ємністю 8000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт. Камери тут як основна, так і фронтальна будуть на 8 Мп.

Доступний планшет до покупки буде у трьох варіантах – сірому, зеленому та золотому. Ціна на європейському ринку становитиме близько 250 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы плюсы и минусы покупки смартфонов в интернет-магазинах

Стаття доступна українською...Покупая телефон, все мы пытаемся найти площадку, где его можно приобрести выгоднее. Сегодня дешевле будет приобрести телефон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -