Реклама

Xiaomi Mi 10 Pro Plus отримує нову назву

Останні Новини

11 серпня ми очікуємо віртуальну презентацію продуктів компанії Xiaomi. На цій же презентації ми очікуємо побачити смартфон Xiaomi Mi 10 Pro Plus. Телефон отримав номер моделі M2007J1SC. А сьогодні, на сайті Weibo, був розміщений допис, який говорить про те, що Xiaomi Mi 10 Pro Plus отримує нову назву – Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition. Окрім цього, були розкриті деталі його дизайну.

І так, Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition отримає дві версії. Перша буде із керамічним корпусом, а друга — із прозорою задньою панеллю. Модель із керамічною панеллю буде доступна у варіанті 8/256 Гб та 12/256 Гб. Модель із прозорою панеллю отримає – 12/256 Гб та 16/512 Гб.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus отримує нову назву

Нагадаємо розкриті нам характеристики смартфону: чіпсет Snapdragon 865/865+, частота оновлення екрана 120 Гц, акумулятор 4500 мАг, підтримка швидкої зарядки на 120 Вт.

Джерело: gizchina

Рекомендуємо: Black Shark Отримує Новий Аксесуар Всього За 4 Дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чи втратиться можливість телефонувати при вимкненні 4G на смартфоні

Не так давно, в світі почав поширюватися (і досить активно), новий стандарт - 5G, який пропонує неймовріні можливості не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -