Реклама

Kospet запустив справді міцний смарт-годинник

Останні Новини

Kospet запустив справді міцний смарт-годинник – Kospet Raptor. Годинник повністю герметичний для захисту від води, пилу та ударів. Отримав Kospet Raptor сертифікацію 5ATM та IP68. Варто відмітити, що годинник пройшов випробування солевим спреєм протягом 48 годин та при температурі -400. Отож, вам не потрібно переживати за цілісність свого годинника.

Kospet Raptor отримав 1,3-дюймовий TFT РК-дисплей з роздільною здатністю 320 х 320 пікселів. Інтерфейс інтуїтивний, разом із сенсором надасть вам чудовий досвід в користуванні. Сам годинник металевий та вага становить всього 47 грам.

Kospet запустив справді міцний смарт-годинник

Обладнаний Kospet Raptor акумулятором ємністю 230 мАг та забезпечує час роботи від 20 годин до 30 днів, залежно від використовуваних функцій. А отримав годинник такі функції як відстеження ходьби, бігу, плавання, баскетбол, присідання, греблю та інші види спорту. Присутній тут моніторинг серцевого ритму, відстеження сну, нагадування, погода, таймер та керування камерою. Для керування Kospet Raptor використовується додаток Da Fit.

Щодо ціни, то Kospet Raptor можна придбати за 38 дол.

Рекомендуємо: Black Shark Отримує Новий Аксесуар Всього За 4 Дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Samsung розробляє “бюджетний” флагман менше ніж за 1000 дол

Компанія Samsung розробляє "бюджетний" флагман менше ніж за 1000 дол. Як повідомляється, тим "бюджетним" флагманом може виявитися смартфон Galaxy...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -