Реклама

Найкращий smart-годинник для телефона Android від бренду Xiaomi

Останні Новини

Компанія Xiaomi стала відомою вже давно, люди активно користуються її пристроями, але зазвичай це смартфони. Хочемо нагадати, що бренд випускає ще й смарт-годинники та фітнес-браслети. Справа в тому, що вони це роблять інколи під іншими назвами бренду (Amazfit чи Redmi). До чого це ми ведемо? Коли у людини доходить діло до покупки смарт-годинника, і вона хоче його саме від Xiaomi, то часто не може зупинитись на чомусь одному, бо моделей аж надто багато. Пропонуємо ознайомитись із найкращими моделями, які доступні в даний момент на ринку і підійдуть до всіх телефонів на Андроїд.

Цікаво: Розповідаємо про 4 бюджетні, але надійні смартфони

Спочатку розповімо про жіночий смарт-годинник – Amazfit GTS 2 mini. Жіночий він тому, що має дуже мініатюрні та компактні розміри і підходить для тоненького жіночого зап’ястя. Вони не дорогі, але дуже функціональні. Мають екран AMOLED розміром 1,55 дюйма. Для любителів спорту доступні 68 режимів тренувань, а також відслідковування менструального циклу, поради для покращення сну, вимірювання ритму серця, пульсу і т.д.

Amazfit Bip U - наступний у нашому списку. Це бюджетний смарт-годинник початкового рівня, який більш схожий та просунутий фітнес-трекер. Він має екран розміром 1,43 дюйми, оснащений 60 режимами тренувань, вимірює пульс, серцебиття, рівень стресу, якість сну, а також можна керувати музикою та повідомленнями зі смартфону. Підключається до телефону через стандартну програму Zepp Life.

Третя модель - Amazfit GTS 3. Це преміум модель цього суббренду. Своїм виглядом він схожий на годинники від Apple. Має чудовий 1,73 дюмовий AMOLED екран з яскравістю 1000 ніт. Його вага менше ніж 20 грам, саме через це він стає ідеальною моделлю і для чоловіків, і для жінок. Єдине на що треба буде звернути увагу - це ремінець, вони є різного кольору. Із функцій доступно 150 тренувань, відслідковування активності, серцебиття, рівня кисню в крові, рівня стресу, якості сну. Крім цього смарт-годинник оснащений голосовим помічником та підключається до програми Zepp Life.

Цікаво: Фітнес браслет нового покоління – Xiaomi Band 7 Pro

Наступний годинник - Redmi Watch 2 Lite. Він найдешевший серед усіх смарт-годинників. Але має достатньо функцій. У ньому 100 режимів тренувань, він вимірює серцебиття, рівень кисню в крові, пульс. Тримає заряд до 10 днів навіть із включеним GPS. Його екран має розмір 1,55 дюйми, але декому він може здатись недостатньо яскравим. Все через TFT матрицю. До смартфону підключається за допомогою Xiaomi Wear.

Xiaomi Watch S1 - преміум модель, яка рахується чоловічою. Все через те, що його вага завдяки міцному корпусу, становить аж 70 грам, цього може бути забагато для жіночої руки. Годинник має більше як 100 тренувань, вимірює пульс, рівень кисню та якість сну. В наборі йде бездротова зарядка, що є флагманською фішкою, та шкіряний ремінець. Екран дуже яскравий та якісний, як в преміум класа.

Xiaomi Smart Band 7 Pro - дехто вважає, що це фітнес-браслет, але насправді це повноцінний смарт-годинник. Його великий екран має аж 1,64 дюйми, а заряду вистачає на 12 днів. В функціях має 117 тренувань, складає маршрут пробіжок, вимірює пульс, рівень кисню та якість сну.

Xiaomi Watch S1 Active - це преміум смарт-годинник круглої форми, що зараз стає все більше рідкістю. Він має багато режимів, стильний та самий новий. Його випуск припав на весну 2022 року. Екран AMOLED розміром 1,43 дюйми. Має 117 режимів тренувань, відслідковує маршрут та вимірює показники здоров'я. Основною фішкою стала підтримка безконтактних платежів та Bluetooth-дзвінків. Це й наближує його до популярних смарт-годинників інших брендів.

Ось список із найбільш популярних та якісних смарт-годинників від бренду Xiaomi та його суббрендів. Надіємось, бажаючим придбати цей девайс буде легше тепер визначитись із вибором серед великої кількості представлених моделей.

Цікаво: Новий потужний та бюджетний смартфон від Xiaomi в 2022 році

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung розробляє OLED дисплей з дозволом до 10 000 пікселів на дюйм

Сьогодні ми дізналися, що Samsung розробляє OLED дисплей з дозволом до 10 000 пікселів на дюйм. Фахівці, що працюють...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -